ΑρχικήinetΓιατι σταματάει η πώληση του Google Pixel XL;

Γιατι σταματάει η πώληση του Google Pixel XL;

Αν και η Google ανακοίνωσε τα premium Pixel και Pixel XL smartphones τον περασμένο φθινόπωρο κάποιοι φορείς σχεδιάζουν να διακόψουν τουλάχιστον ένα από τα δύο μοντέλα στο εγγύς μέλλον. Συγκεκριμένα, οι καναδικοί φορείς Rogers και Fido θα διακόψουν την πώληση του 128GB Google Pixel XL.Google Pixel XL

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, οι φορείς σκοπεύουν να διακόψουν την παροχή του 128GB Google Pixel XL σε μπλε, ασημένιο και μαύρο γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αναπληρώνονται τα αποθέματα για τα δύο μοντέλα.

Η μπλε παραλλαγή θα είναι η μόνη διαθέσιμη σε Rogers ενώ τα αποθέματα σε ασημί και μαύρο δεν θα ανασυσταθούν. Η Fido προς το παρόν προσφέρει τα ασημί και μπλε μοντέλα. Bέβαια, οι καναδικές φορείς δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως την απόφαση τους να διακόψουν το 128GB Pixel XL smartphone.

Το smartphone είναι ακόμα διαθέσιμο για on-line αγορά καθώς και στα καταστήματα αλλά απ’ ότι φαίνεται το Pixel θα διακοπεί στο προσεχές μέλλον εφόσον η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του μέσα στους επόμενους μήνες.

Επιπρόσθετα, τα Pixel και Pixel XL smartphones θα πρέπει να πωληθούν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη καλοκαιριού καθώς οι νέες ναυαρχίδες θα κάνουν ντεμπούτο αυτό το φθινόπωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο λόγος που οι Rogers και Fido φορείς εγκαταλείπουν το 128 GB Pixel XL σχετίζεται με την ανεπάρκεια των αποθεμάτων.

Οι πελάτες σε πολλές χώρες, πάντως, έχουν δοκιμάσει την υπομονή τους με τα Pixel τηλέφωνα της Google καθώς δεν ήταν λίγες οι μονάδες που κατέγραψαν καθυστέρηση αποστολής δύο εβδομάδων. Η Verizon είχε αποφασίσει να προσφέρει δωρεάν Google Daydream VR  headsets ως αποπληρωμή στην καθυστέρηση των Pixel και Pixel XL αποστολών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS