ΑρχικήinetΑυξάνεται το όριο προβολών, για να έχετε κέρδη από το Youtube

Αυξάνεται το όριο προβολών, για να έχετε κέρδη από το Youtube

προβολών

Φαίνεται ότι γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τα νέα μέλη του YouTube να βγάλουν χρήματα. Το YouTube έχει κάνει πολλές αλλαγές τον τελευταίο καιρό.

Η τελευταία ενημέρωση στο Πρόγραμμα Συνεργατών του, βάζει ως ελάχιστο όριο προβολών για τους δημιουργούς τις 10.000, πρωτού επιτρέψει σε διαφημίσεις να εμφανίζονται σε αυτά τα βίντεο.

Σε λίγες εβδομάδες, η εταιρεία θα επεκτείνει σταδιακά μια διαδικασία αναθεώρησης για την αξιολόγηση των νέων υποψηφίων για το πρόγραμμα συνεργατών της. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τα παράνομα κανάλια και να αποτρέψει τους δημιουργούς τους από το να κερδίζουν χρήματα διαφημίσεων από την υπηρεσία. Ωστόσο, αυτό βλάπτει και τους μικρότερους χρήστες που δεν έχουν πολλά views. Αυτό κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Το YouTube λέει ότι το όριο των 10.000 προβολών, παρέχει αρκετές πληροφορίες για να «καθορίσει την εγκυρότητα ενός καναλιού», διασφαλίζοντας παράλληλα «ελάχιστες επιπτώσεις στο επίδοξους δημιουργούς του.» Προτρέπει επίσης τους αρχάριους χρήστες να ελέγξουν το Creator Academy για συμβουλές για το πώς να παράγουν το αρχικό περιεχόμενό τους και να αποκτήσουν ένα ακροατήριο. Αν έχετε ήδη πάρει χρήματα από τις διαφημίσεις ακόμα και αν δεν έχουν συγκεντρωθεί 10.000 προβολές στο κανάλι σας, μπορείτε να κρατήσετε τα κέρδη σας, οπότε αυτό είναι κάτι. Αλλά από εδώ και στο εξής, αυτή η πηγή εισοδήματος θα πρέπει να κλείσει. Πολύ κακό για τους μικρούς Youtubers.

Όταν φτάσετε τους οπαδούς, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα συνεργατών για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από τις διαφημίσεις από το YouTube.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS