ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S8 θα σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων!

Το Samsung Galaxy S8 θα σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων!

H Samsung στοιχηματίζει πολλά πάνω στη νέα της ναυαρχίδα, το Galaxy S8 το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις το προκάτοχο του.  Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν οι πωλήσεις στην Νότια Κορέα το επιβεβαιώνουν.Galaxy S8

Οι προπαραγγελίες του Galaxy S8 στην Νότια Κορέα ξεπέρασαν εκείνες του Galaxy S7 φτάνοντας τις 550.000 μονάδες σε μόλις δύο ημέρες από τις 7 Απριλίου. Ο αριθμός αυτός ξεπέρασε το ρεκόρ των 400.00 προπαραγγελιών του  Galaxy Note 7 ενώ 5,5 φορές περισσότεροι καταναλωτές δήλωσαν ότι θα αγοράσουν τη νέα ναυαρχίδα σε σύγκριση με το Galaxy S7.

Το Galaxy S7 σημείωσε πωλήσεις 49 εκατομμυρίων ετησίως και η Samsung υπολογίζει ότι το νέο smartphone θα ξεπεράσει το ρεκόρ αυτό. Δεν μας προξενεί μεγάλη έκπληξη η τόσο  μεγάλη ζήτηση των Galaxy S7 και Galaxy S7 edge δεδομένου ότι η εταιρεία στηρίχθηκε μαζικά σε αυτά τα δύο μοντέλα μετά την διακοπή του Galaxy Note 7.

Με το Infinity Display, την εικονική βοηθό Bixby, τις ισχυρές προδιαγραφές, τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τον ομαλότερο σχεδιασμό το Galaxy S8 σίγουρα διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αποτελέσει το δημοφιλέστερο  smartphone που τρέχει σε Android. H Samsung θεωρεί ότι οι πωλήσεις του Galaxy S8 θα ενισχύσουν το λειτουργικό κέρδος τα επόμενα τρίμηνα ενώ η εταιρεία έχει ήδη αυξήσει την παραγωγή του Galaxy S8+ για να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Samsung για να κάνει πιο ελκυστικό το νέο smartphone προσφέρει στους πελάτες με κάθε προπαραγγελία δωρεάν ακουστικά ή DeX Station. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις κυκλοφορήσει το Galaxy S8 στις 21 Απριλίου όλο και περισσότεροι καταναλωτές θα ενδιαφερθούν να αποκτήσουν μια νέα τόσο ισχυρή συσκευή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS