ΑρχικήinetΤο μέγεθος παραγωγής των smartphone της Samsung ξεπέρασε την Apple

Το μέγεθος παραγωγής των smartphone της Samsung ξεπέρασε την Apple

Οι προ-παραγγελίες για το τελευταίο smartphone ναυαρχίδα της Samsung ξεκίνησαν λίγο μετά την παρουσίαση στις 29 Μαρτίου αλλά φαίνεται ότι το smartphone της Samsung πήγαινε καλά από μόνο του, ακόμη και πριν ανακοινωθεί το Galaxy S8.

smartphone

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από την εταιρεία έρευνας αγοράς TrendForce ρίχνει φως στην εξέλιξη της αγοράς smartphone κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Η Samsung κατέγραψε ισχυρές πωλήσεις με τα mid-ranger Galaxy J, το οποίο κάνει την Samsung τη μόνη εταιρεία που καταγράφει αύξηση του όγκου παραγωγής κατά το πρώτο τρίμηνο και αρπάζει το 26,1% του μεριδίου αγοράς, ξεπερνώντας έτσι την Apple.

Ωστόσο, οι πωλήσεις των high-end μοντέλων της Samsung ήταν χαμηλότερες από ότι αναμενόταν κατά το πρώτο τρίμηνο, καθώς η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην μάρκα smartphone δεν έχει ανακάμψει πλήρως μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7. Η μελέτη δείχνει ότι το Galaxy J κατέγραψε τα μεγαλύτερα φορτία που μεταφέρθηκαν και βοήθησε την Samsung να ξεπεράσει ακόμα και το iPhone της  Apple, το οποίο άρπαξε το 20,3% της αγοράς στο 4ο τρίμηνο του 2016, αλλά μειώθηκε σε 16,9% το 1ο τρίμηνο.

Το TrendForce εκτιμά ότι ο όγκος παραγωγής όλων των συσκευών iPhone στο δεύτερο τρίμηνο θα φθάσει περίπου τις 43 εκατομμύρια μονάδες, κάτω από 17% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να είναι ανησυχητικό, δεδομένου ότι η Apple ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus στο τρίτο τρίμηνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS