ΑρχικήinetGalaxy X: η παραγωγή ξεκίνησε, πότε θα είναι κοντά μας;

Galaxy X: η παραγωγή ξεκίνησε, πότε θα είναι κοντά μας;

H Samsung μόλις κυκλοφόρησε την τελευταία της ναυαρχίδα και τώρα τα φώτα περιμένουν να πέσουν πάνω στη επόμενη μεγάλη δημιουργία της εταιρείας, το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy X. Οι φήμες σχετικά με την πρωτοποριακή αυτή συσκευή έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με την πιο πρόσφατη να αποκαλύπτει ότι η φάση των δοκιμών πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.Galaxy X Galaxy X Galaxy X

Το νέο Galaxy X μπορεί να διπλωθεί ανοιχτά κατά 180 μοίρες ενώ διαθέτει ένα ζεύγος οργανικού πάνελ οθόνης που εκπέμπει φως και συνδέεται στη μέση με έναν μεντεσέ.

Η τελευταία έκθεση προσθέτει επίσης ότι η Samsung έχει ήδη παραγγείλει εξαρτήματα για την παραγωγή 2.000 – 3.000 μονάδων αυτού του πρωτότυπου smartphone κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους. Βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η μέρα κυκλοφορίας του. Οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες της συγκεκριμένης αναφοράς, ειδικά όταν η ίδια η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τίποτα.

Από την άλλη πλευρά, ορισμένες πρόσφατες αναφορές ισχυρίζονται ότι το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung δεν θα κυκλοφορήσει φέτος αλλά το 2019. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι η Samsung αρχικά θα παρουσιάσει single-foldable συσκευές και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι multi-foldable.

Είναι γνωστό ότι η Samsung δεν είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που έχει στόχο την κυκλοφορία αναδιπλούμενων smartphones. Η LG αλλά και η Apple έχουν καταθέσει με την σειρά τους διπλώματα ευρεσιτεχνίας για παρόμοιες συσκευές. Πάντως, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά smartphone, η Samsung έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εισάγει μια πλήρως λειτουργική συσκευή και σίγουρα είναι κάτι που η εταιρεία θα επιδιώξει, ειδικά μετά το φιάσκο του περασμένου έτους με το Galaxy Note 7.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS