ΑρχικήinetG6: Έρχεται με 3D αναγνώριση προσώπου!

G6: Έρχεται με 3D αναγνώριση προσώπου!

Το G6 της LG είναι σίγουρα ένα από τα πιο ελκυστικά premium smartphones της αγοράς και η εταιρεία ετοιμάζεται να φέρει ένα νέο συναρπαστικό χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό;G6

Πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι η LG θα προσθέσει στη νέα της συσκευή το χαρακτηριστικό 3D αναγνώρισης προσώπου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπέγραψε πρόσφατα μια συνεργασία με την Oez, της εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού OezFR. Η LG έχει δοκιμάσει ήδη τη νέα τεχνολογία στο G6 και οι χρήστες θα είναι σε θέσει να την λάβουν τον Ιούνιο που θα κυκλοφορήσει και το  LG Pay, το σύστημα πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου θα χρησιμοποιηθεί για χρηματοπιστωτικές συναλλαγές στο κλάδο των premium smartphones.

Η απόφαση χρήσης του λογισμικού Oez συνδέεται με το γεγονός ότι το λογισμικό αυτό χρησιμοποιεί ανέπαφη βιομετρική τεχνολογία και σε άλλα smartphones της LG συμπεριλαμβανομένου των V20 και G5. Αυτό σημαίνει ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να ενσωματωθεί και σε άλλες LG premium συσκευές στο μέλλον.

Η τεχνολογία σάρωσης προσώπου Oez απαιτεί έως και 5MB μνήμη και διαθέτει μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή περιστατικών όταν κατά την ενεργοποίηση της λειτουργίας χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες των χρηστών. Το εν λόγο ζήτημα αποτελεί πρόβλημα για την τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας της Samsung, η οποία μπορεί να ξεκλειδωθεί χρησιμοποιώντας μια εικόνα του ιδιοκτήτη του smartphone τοποθετημένη σε ακριβή απόσταση από το κινητό ως πρόσωπο χρήστη.

Το G6 της LG διαθέτει επίσης τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η παγκόσμια κυκλοφορία του smartphone ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα ενώ η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί την premium έκδοση κυκλοφορώντας αρκετά βίντεο που αποδεικνύουν την αξιοπιστία της συσκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS