ΑρχικήinetΑθλητικό μπουστάκι μειώνει το στρες

Αθλητικό μπουστάκι μειώνει το στρες

Το Vitali είναι ένα έξυπνο wearable μπουστάκι, εξοπλισμένο με αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν τις ζωτικές σας ενδείξεις, όπως τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού (HRV), ένα βασικό δείκτη του στρες. 

μπουστάκι

Διαθέτει ελαστικούς, αδιάβροχους αισθητήρες στο ύφασμα, που μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις στο στήθος σας. Η συσκευή είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχήν, είναι σχεδιασμένη ειδικά για γυναίκες. Είναι επίσης φιλόδοξο και ασυνήθιστο για μια υψηλής τεχνολογίας επιχείρηση, να δημιουργήσει ένα εσώρουχο, ακόμα κι αν είναι για αθλητικούς σκοπούς. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως το μπουστάκι είναι αρκετά κομψό για να φορεθεί από χρήστες, που αποθαρρύνονται από τα ογκώδη wristbands και τις συσκευές clip-on.

Πως λειτουργεί

Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματά του, είναι συγκεντρωμένα σε μία μικρή συσκευής που μοιάζει με πολίτιμο λίθο. Μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τη συσκευή και έτσι να μπορείτε να πλύνετε το μπουστάκι. Τοποθετείτε κάτω αριστερά από την κλείδα σας στο μπροστινό μέρος.

Αν το Vitali ανιχνεύσει μια ξαφνική αλλαγή στην αναπνοή σας, όπως όταν αγχώνεστε, μπορεί να σας ειδοποιήσει με μια σειρά από απαλές δονήσεις. Προσπαθώντας να ταιριάξετε την αναπνοή σας με το ρυθμό που σας δίνει το μηχάνημα, θα σας βοηθήσει να εισπνεύσετε και να εκπνεύσετε σε ένα πιο φυσιολογικό ρυθμό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δονήσεις για διαλογισμό, ενεργοποιώντας το με το χέρι, χρησιμοποιώντας ένα συνοδευτικό app, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Η συσκευή συνδέεται με το τηλέφωνό σας μέσω Bluetooth, αλλά δεν χρειάζεται να το έχετε συνεχώς κοντά σας. Το μπουστάκι μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς να χρειάζεται να συνδυαστεί με το τηλέφωνο. Επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε τη σωστή στάση σώματος. Η συσκευή έχει το δικό της φορτιστή. Χρειάζεται περίπου δύο ώρες για πλήρη φόρτιση, και μπορεί να διαρκέσει έως και δύο μέρες.

Το κόστος του θα είναι $ 249 όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, αλλά μπορείτε να το πάρετε για $ 159, συμβάλλοντας στην εκστρατεία του στο Kickstarter.

Το μόνο μειονέκτημα είναι το αθλητικό μπουστάκι δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS