ΑρχικήinetΗ Halifax καταργεί την εφαρμογή της για Windows phones!

Η Halifax καταργεί την εφαρμογή της για Windows phones!

Όλοι εσείς που είστε fans των Windows phones σίγουρα θα έχετε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό το γεγονός  ότι όλο και περισσότεροι προγραμματιστές αποχαιρετούν την αγαπημένη σας πλατφόρμα. Μια παρόμοια απόφαση έλαβε πρόσφατα και η βρετανική τράπεζα Halifax.Halifax

Η  Halifax με την σειρά την έκρινε καλύτερο να αποχωρήσει από την εφαρμογή της για Windows phones και να επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στα Android και IOS περιορίζοντας έτσι αρκετά την πρόσβαση όσων επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της Microsoft.

Στους χρήστες που χρησιμοποιούσαν την Windows phone εφαρμογή εμφανίζεται ένα μήνυμα που τους παραπέμπει να συνδεθούν μέσω ενός συνδέσμου του καταστήματος, ο οποίος όμως δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμος ακόμα.

Αν και δεν έχει υπάρξει καμία αναφορά στον ιστότοπο της τράπεζας σχετικά με την απόφαση αυτή, η εταιρεία αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο που σχετίζεται με τα Windows phones ότι πλέον θα εστιάσει σε Android και IOS πλατφόρμες. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι οι συσκευές BlackBerry πέρα από την Windows phone εφαρμογή στερούνται και την εφαρμογή της Halifax.

«Αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μια εφαρμογή για πελάτες με iPhone ή Android τηλέφωνα. Αν διαθέτετε κινητό  Blackberry, μπορείτε πολύ εύκολα και με ασφάλεια να έχετε πρόσβαση στο Online Banking μέσω του προγράμματος περιήγησης μας για κινητά. Σαφώς δεν σταματάμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας  στο Mobile Banking και να σας προσφέρουμε νέες δυνατότητες.» ανέφερα χαρακτηριστικά αντιπρόσωπος της εταιρείας.

Ευτυχώς, η απόφαση της τράπεζας να καταργήσει την εφαρμογή δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα για τους Windows phone πελάτες οι οποίοι δεν είχαν δεχτεί καμία ενημέρωση λογισμικού εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν περισσότερο τα προγράμματα περιήγησης της βρετανικής τράπεζας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS