ΑρχικήinetΜάθετε την χωρητικότητα μνήμης RAM των νέων iPhones...

Μάθετε την χωρητικότητα μνήμης RAM των νέων iPhones…

Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στα αποκαλυπτήρια των νέων iPhones της Apple, όλο και περισσότερες φήμες βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι τελευταίες λοιπόν διαπραγματεύονται το ζήτημα της χωρητικότητας μνήμης των συσκευών. iPhones

Υποστηρίζεται ότι τα τρία νέα iPhones που θα ανακοινωθούν φέτος θα διαθέτουν 3GB μνήμη RAM, όπως ακριβώς δηλαδή και τα μοντέλα του περασμένου έτους. Αυτό σημαίνει ότι ο κολοσσός πρέπει να επικεντρωθεί σε χαρακτηριστικά  σχεδιασμού και σε άλλες προδιαγραφές για να κάνει τα νέα smartphones ελκυστικά για το κοινό.

Επιπλέον, τα επερχόμενα  iPhone 7s και iPhone 7s με 4,7 και 5,5 ιντσών οθόνες αντίστοιχα  θα διαθέτουν την ίδια χωρητικότητα με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus του περασμένου έτους. Από την άλλη το πολυσυζητημένο iPhone 8 θα μπορούσε να διαθέτει 64GB ή 256GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

Να σημειώσουμε ότι το  5.8 μοντέλο πιθανότατα να έρθει με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, γεγονός αρκετά θετικό για κάποιον που δεν επιθυμεί να αγοράσει αναγκαστικά το νέο iPhone 8  για την μεγάλης διάρκειας μπαταρία του.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναφορές  που θέλουν τα iPhone 5,5 ιντσών και iPhone 5,8 ιντσών με οθόνη OLED να έχουν 3GB RAM ενώ το μοντέλο 4,7 ιντσών θα εξακολουθεί να διαθέτει 2GB RAM. Η αλήθεια είναι ότι το iPhone 7 Plus του περασμένου έτους προσέφερε ήδη 3GB μνήμη RAM, οπότε πιθανότατα το μοντέλο του τρέχοντος έτους να μην έχει μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον όσον αφορά τη χωρητικότητα RAM και την εσωτερική μνήμη.

Το επετειακό iPhone 8 σίγουρα θα ξεχωρίσει για την οθόνη OLED, την ασύρματη φόρτιση και τους 3D αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου. Το μόνο που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι θα κάνει η Apple με το ζήτημα ενσωμάτωση Touch ID…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS