ΑρχικήsecurityΕφαρμογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων τρίτων στο Twitter

Εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων τρίτων στο Twitter

Αν θέλετε να κλειδώσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter λογαριασμό σας, μπορείτε νε ενεργοποιήσετε τον SMS έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) ή να δημιουργήσετε έναν εφάπαξ κωδικό σύνδεσης.

Από σήμερα όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πρακτικές εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας από τρίτους όπως το Google Authenticator και το Authy.Twitter

Η εταιρεία φέρεται να έχει προσθέσει υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων, αλλά δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα.

Ας δούμε πως μπορείτε να το ρυθμίσετε το νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας:

Εγκαταστήστε μια εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων όπως το Google Authenticator ή το Authy, και δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό στο τηλέφωνό σας (απλά ακολουθείστε τις οδηγίες που δίνουν οι εφαρμογές).
Συνδεθείτε με το Τwitter μέσω του browser σας και πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις μέσω του “Λογαριασμός.”.
Ανοίξτε την καρτέλα “Ασφάλεια”, και επιλέξτε το πλαίσιο που λέει «Επαλήθευση σύνδεσης» και πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης που θα λάβετε μέσω SMS.
Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη “Ρύθμιση εφαρμογής κωδικών.”

Θα δείτε τις οδηγίες, μαζί με έναν γραμμωτό κώδικα. Ξεκινήστε την εφαρμογή 2FA στο τηλέφωνό σας και χρησιμοποιήστε τη για να σαρώσετε το bar code.
Ο λογαριασμός του Τwitter θα δημιουργηθεί στην 2FA εφαρμογή που επιλέξατε και δείτε μαζί και ένα εξαψήφιο κωδικό. Την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο Twitter, θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό αυτό που αλλάζει κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογές λειτουργούν ακόμα και αν το τηλέφωνό σας δεν είναι συνδεδεμένο με το Internet.

Αυτό ήταν. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν οι hackers καταφέρουν να βρουν τον κωδικό πρόσβασής σας στο Twitter.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS