ΑρχικήinetΤι αλλάζει στον σχεδιασμό του iPhone 8;

Τι αλλάζει στον σχεδιασμό του iPhone 8;

Καθώς η μέρα αποκάλυψης του iPhone 8 πλησιάζει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο smartphone της Apple έρχονται στο φως την δημοσιότητας. Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα κατασκευαστεί από σασί και ανοξείδωτο χάλυβα, θα διαθέτει OLED οθόνη καθώς και iSight dual-camera στο πίσω μέρος. Επιπλέον, θα είναι περιτυλιγμένο από υαλοπίνακες. iPhone 8

Το iPhone 8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τα νέα iPhone 7s και iPhone 7s Plus.

Το iPhone 8 θα κατασκευαστεί από λεπτό ανοξείδωτο ατσάλι με σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με το χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε στα Apple Watches. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν το μέταλλο θα είναι γυαλισμένο όπως στα smartwatches ή θα προσφέρει ένα ματ φινίρισμα.

Το iPhone 8 αναμένεται να έρθει με ελαφρώς καμπυλωτό γυαλί  2.5D  στο μπροστινό μέρος, παρόμοιο με εκείνο στα τρέχοντα μοντέλα  iPhone 7. Από την άλλη, η OLED οθόνη που καλύπτει το μπροστινό τζάμι θα είναι εντελώς επίπεδη, διαψεύδοντας έτσι τις προηγούμενες φήμες περί κυρτού σχεδιασμού.

Τα Samsung Galaxy S smartphones  με κυρτές OLED οθόνες έρχονται με καμπυλωτά γυάλινα καλύμματα. Η Apple λοιπόν, επιλέγει να μην αντιγράψει τον σχεδιασμό αυτό αλλά να υιοθετήσει μια ελαφρώς κυρτή OLED οθόνη αντ’ αυτού. Να σημειώσουμε ότι μια επίπεδη σχεδίαση θα κάνει πολύ πιο εύκολη την παραγωγική διαδικασία ειδικά τώρα που οι φήμες περί αντιμετώπισης προβλημάτων από την εταιρεία για την ενσωμάτωση Touch ID κάτω από την οθόνη οργιάζουν.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Apple θα καταργήσει τον αισθητήρα Touch ID για το iPhone 8 εάν δεν καταφέρει να επιλύσει το πρόβλημα μέσα στον επόμενο μήνα.

Ολοκληρώνοντας, να σας αναφέρουμε ότι το iPhone 8 έρχεται με εγκατάσταση διπλής κάμερας που θα βελτιώσει την λειτουργικότητα του AR χαρακτηριστικού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS