ΑρχικήinetΉρθε το θερμόμετρο που θα διευκολύνει κάθε νέο γονέα

Ήρθε το θερμόμετρο που θα διευκολύνει κάθε νέο γονέα

Αναζητάτε ένα έξυπνο θερμόμετρο αυτιού, για το ζωηρό μωρό σας? Τώρα έχετε αυτό που θέλετε με το νέο Earmo, το ηλεκτρονικό θερμόμετρο από τη Snow Li, μία εταιρεία που βασίζεται στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

θερμόμετρο

Το νέο θερμόμετρο αυτιού επόμενης γενιάς, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να παρέχει ακριβή αποτελέσματα, ενώ είναι επίσης ορατό τη νύχτα και παρακολουθεί τη θερμοκρασία μέσω μιας εφαρμογής για το Smartphone σας.

Σχεδιασμένο με αγάπη από άλλους γονείς, το Earmo χρησιμεύει ως το καλύτερο θερμόμετρο στην αγορά και πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα τον τρόπο που αλληλεπιδρά με τα παιδιά και τους γονείς. Χωρίς να διαταράσσει το μωρό με φως ή ενοχλητικό άκρο, το Earmo σας επιτρέπει να πάρετε και να δείτε τη θερμοκρασία αμέσως, με κάθε φως, ειδικά όταν το μωρό σας κοιμάται ή είναι ζωηρό.

Γνωρίστε το Earmo, μια εντελώς αναβαθμισμένη εμπειρία σε σχέση με τα παλιά θερμόμετρά σας. Παίρνει μόνο 1 δευτερόλεπτο για να πάρετε τη θερμοκρασία αντί για 3 λεπτά και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του παρελθόντος και τα τρέχοντα αποτελέσματα ευκρινώς, στην μεγάλη LED οθόνη του. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, παίρνει θερμοκρασίες με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού και δεν χρειάζεται φίλτρο φακού για να λειτουργήσει το Earmo!

Η φροντίδα του μωρού σας όταν είναι άρρωστο είναι αγχωτική. Οι ενδείξεις υψηλής θερμοκρασίας μπορεί να είναι τρομακτικές και θέλουμε να δώσουμε κάποια θετική ενίσχυση. Είναι ένα μεγάλη ανακούφιση όταν το συνοφρυωμένο πρόσωπο μετατρέπεται σε χαμογελαστό!

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα Indiegogo για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη στοιχεία σχετικά με το νέο θερμόμετρο. Η κυκλοφορία του αναμένεται να λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS