ΑρχικήinetΤο HTC Ocean διαθέτει πιστοποίηση IP57!

Το HTC Ocean διαθέτει πιστοποίηση IP57!

Μετά την ανακοίνωση του U Ultra και U Play  η HTC έχει αρχίσει τις εντατικές εργασίες για το HTC Ocean. Πρόσφατες αναφορές αποκαλύπτουν ότι το νέο smartphone έρχεται με μια οθόνη Super LCD 5.5 ιντσών καθώς και πιστοποίηση IP57.HTC Ocean HTC Ocean HTC Ocean

Η νέα ναυαρχίδα της HTC θα διαθέτει πιστοποίηση IP57 που σημαίνει ότι μπορεί να βυθιστεί σε 3,3 χιλιόμετρα κάτω από το νερό για χρονικό διάστημα 30 λεπτών αν δεν έχει υποστεί ζημιές. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση εξασφαλίζει επίσης μεγάλη προστασία κατά των ζημιών που προκαλούνται από σωματίδια μεγαλύτερα από 1mm.

Μια επίσης ενδιαφέρουσα πληροφορία αποτελεί το γεγονός ότι το HTC U πιθανότατα να μην διαθέτει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών όπως ακριβώς και τα iPhone 7, iPhone 7 Plus της Apple και Moto Ζ της Motorola.

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone έχουν αρχίσει να ξεφορτώνονται την υποδοχή ακουστικών στις νέες συσκευές τους αφήνοντας ορισμένους χρήστες αρκετά δυσαρεστημένους. Η Motorola φημολογείται ότι θα επαναφέρει την 3,5 mm υποδοχή στο φετινό Moto Ζ2 Force ικανοποιώντας έτσι τους χρήστες που δεν είναι fans του USB Type-C που συνόδευε την ναυαρχίδα.

Προηγούμενες φήμες σχετικά με το HTC U αποκαλύπτουν ότι η νέα ναυαρχίδα θα διαθέτει μια Super LCD οθόνη 5,5 ιντσών με 1440 x 2560 pixel ανάλυση ενώ θα τρέχει στην τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, το Snapdragon 835 μαζί με 4GB μνήμη RAM.

Το νέο smartphone θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,000mAh ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι 64GB. Η πίσω κάμερα είναι 12MP ενώ η δευτερεύουσα 16MP.

Ένα από τα δυνατά σημεία του τηλεφώνου είναι το Edge Sense πλαίσιο αφής που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν διάφορες ενέργειες χρησιμοποιώντας χειρονομίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS