ΑρχικήsecurityΠως να κατεβάζετε ανώνυμα μέσω torrent

Πως να κατεβάζετε ανώνυμα μέσω torrent

To ΒitTorrent είναι ένας εύκολος και ιδιαίτερα διαδεδομένος τρόπος για τη λήψη και διαμοιρασμό περιεχομένου της επιλογής μας. Ωστόσο, λόγω του πολέμου που δέχονται τα tοrrent sites από τις αρχές επιβολής του νόμου, η χρήση υπηρεσιών που διασφαλίζουν την ανωνυμία των χρηστών καθίσταται πλέον σε μεγάλο βαθμό απαραίτητη.

 torrent

Το BitTοrrent είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πρωτόκολλα για τη μεταφορά αρχείων μεγάλου μεγέθους, όπως βίντεο, ταινίες, παιχνίδια κλπ. Αρκετές είναι μάλιστα οι έρευνες που υποστηρίζουν πως το BitTοrrent ευθύνεται για το 50% του συνόλου του διαδικτυακού traffic.

Ωστόσο η αυξανόμενη χρήση των δικτύων BitTοrrent για τη λήψη και κοινή χρήση παράνομου περιεχομένου έχει αναγκάσει τις αρχές επιβολής του νόμου να παρακολουθούν στενά τα δρώμενα καθώς και τη δραστηριότητα των χρηστών του ΒitTοrrent. Ο άμεσος αντίκτυπος των δράσεων των αρχών μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί από το “κατέβασμα” πολλών δημοφιλών ιστοσελίδων κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Πως μπορείτε λοιπόν να κατεβάζετε με ασφάλεια μέσω tοrrent; Υπάρχουν μερικοί δημοφιλείς τρόποι για να περνάτε απαρατήρητοι, διασφαλίζοντας την ανωνυμία σας κατά την λήψη αρχείων tοrrent.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και υπηρεσίες όπως VPN και διακομιστές διαμεσολάβησης (proxy servers), μπορείτε να συνεχίσετε να κατεβάζετε αρχεία χωρίς καμία ανησυχία.

Οι υπηρεσίες VPN σας επιτρέπουν να παρακάμπτετε τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς ή restrictions που σχετίζονται με τους ΙSPs. Mέσω της κρυπτογράφησης του συνόλου του traffic και της απόκρυψης της πραγματικής σας διεύθυνσης IP, είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να παρακολουθήσει τη διαδικτυακή σας κίνηση.

IPVanish, ExpressVPN, KeepSolid είναι κάποιες από τις υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μεταξύ πολυάριθμων ακόμη επιλογών. Η χρήση υπηρεσιών διαμεσολάβησης (Proxies), όπως BTGuard ή HideMyAss, οι οποίες σας επιτρέπουν να κρύβετε την IP σας, είναι επίσης μια καλή εναλλακτική.

[su_note note_color=”#728828″ text_color=”#e3ece2″ radius=”2″]Αφού εγκαταστήσετε το VPN ή το proxy της επιλογής σας, ένας εύκολος τρόπος για να διαπιστώσετε τη διαρροή τυχόν πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητά σας είναι ιστοσελίδες όπως το DNSLeak. Επιπλέον, μέσω ιστότοπων όπως το iPleak.net, μπορείτε να διασφαλίσετε περαιτέρω την προστασία της ιδιωτικότητάς σας.[/su_note]

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS