ΑρχικήinetΟι προ-παραγγελίες του Galaxy S8 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο

Οι προ-παραγγελίες του Galaxy S8 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο

Καθώς πλησιάζουμε προς την 21 Απριλίου, γίνεται σαφές ότι οι τελευταίες ναυαρχίδες της Samsung μπορεί στην πραγματικότητα να γίνουν τα καλύτερα σε πωλήσεις smartphone του τρέχοντος έτους. Οι Κορεάτικες εκθέσεις αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η Samsung κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προ-παραγγελίες του Galaxy S8.

galaxy

Η  Samsung κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο προ-παραγγελίες για το Galaxy S8 και Galaxy S8 + στην πατρίδα του, κατά τη διάρκεια περισσότερων από 10 ημερών από την διαδικασία προ-παραγγελίας που ξεκίνησε στην Νότια Κορέα. Τα δεδομένα που συλλέγονται από τους τοπικούς φορείς τηλεπικοινωνιών δείχνουν το υψηλότερο ποσοστό προ-παραγγελιών όλων των εποχών για ένα νέο smartphone της χώρας.

Ο κατασκευαστής smartphone έχει θέσει ως στόχο πωλήσεων περισσότερες από 60 εκατομμύρια μονάδες για το Galaxy S8, σε σύγκριση με τις 52 εκατομμύρια πωλήσεις μονάδων του Galaxy S7. Η τελευταία εικόνα δείχνει ότι η Samsung έχει πράγματι ξεπεράσει τον στόχο που είχε βάλει στο παρελθόν για τις προ-παραγγελίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το 1 εκατομμύριο πελάτες θα καταλήξουν να αγοράσουν το τηλέφωνο.

Οι αναλυτές λένε ότι πάνω από το 70% των ανθρώπων που έχουν προ-παραγγείλει το τηλέφωνο θα το αγοράσουν στην πραγματικότητα, με μια παρόμοια αναλογία να καταγράφηκε πέρυσι με το Galaxy Note 7. Η δυναμική των πωλήσεων της Samsung θα αρχίσει να πέφτει όσο πλησιάζουμε προς τις εβδομάδες που η Apple θα ανακοινώσει το επετειακό της iPhone 8.

Οι πελάτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα προ-παραγγείλουν το Galaxy S8 περιμένουν με αγωνία τα smartphones τους για να φτάσουν, αλλά ειδικότερα εκείνοι που προέρχονται από τον Καναδά θα είναι απογοητευμένοι που θα ακούσουν ότι δεν θα λάβουν τις συσκευές τους νωρίτερα. Οι Rogers και Fido είχαν προηγουμένως ανακοινώσει ότι οι πελάτες τους θα μπορούσαν να πάρουν τα  Galaxy S8 που είχαν προ-παραγγείλει πριν το λανσάρισμα της 21 Απριλίου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS