ΑρχικήinetΤι κοινό έχει το Galaxy S8 + με το Galaxy Note 7;...

Τι κοινό έχει το Galaxy S8 + με το Galaxy Note 7; Ανησυχούμε ή όχι;

Τα Galaxy S8 Samsung και Galaxy S8 + αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε λίγες ημέρες οπότε όλο και περισσότερα βίντεο σχετικά με τα νέα smartphones έχουν κυκλοφορήσει αποκαλύπτοντας επιπλέον πληροφορίες αλλά και επιδιορθώσεις που κρίνονται αναγκαίες.

Αρχικά, η μπαταρία του Galaxy S8 + φαίνεται να είναι σχεδόν παρόμοια με εκείνη του Galaxy Note 7.Galaxy S8 +

Αν και το γυαλί που περιβάλλει το κινητό από την μπροστινή και πίσω μεριά συγκρατείται από ισχυρή κόλλα, δεν παύει να αποτελεί εύθραυστο υλικό με υψηλότερες πιθανότητες θραύσεων. Επιπλέον, επειδή η οθόνη είναι ελαφρώς κυρτή είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντικατασταθεί το μπροστινό τζάμι χωρίς να καταστραφεί η οθόνη.

Το θετικό είναι ότι τα υπόλοιπα συστατικά είναι αρθρωτά οπότε μπορούν να αντικατασταθούν ανεξάρτητα. Ένα από αυτά είναι η μπαταρία, η οποία διαθέτει ισχυρή κόλλα, όπως ακριβώς και στο Galaxy S7. Βέβαια το γεγονός αυτό θα μπορούσε να καταστήσει δύσκολη την αντικατάσταση της.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι αντοχές, η ικανότητα και ο σχεδιασμός της μπαταρίας του Galaxy S8+ είναι σχεδόν ίδιες με του Galaxy Note 7. Η είδηση αυτή μοιάζει αληθής εφόσον οι μπαταρίες των δύο smartphones κατασκευάστηκαν από τον ίδιο προμηθευτή, την Samsung SDI. Η χωρητικότητα της θα είναι 13.48 Wh, ίδια με εκείνη του Galaxy Note 7 και λίγο μικρότερη από το 13.86 Wh του  Galaxy S7 edge. Πάντως, η χωρητικότητα του Galaxy S8 + θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη του iPhone 7 Plus.

Πριν ολοκληρώσουμε, οφείλουμε να σας επισημάνουμε ότι παρά τις όποιες ομοιότητες των δύο μπαταριών δεν σημαίνει ότι θα έχουν και την ίδια τύχη. Εξάλλου η Samsung έχει μεριμνήσει αυτή τη φορά επί του θέματος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS