ΑρχικήinetΣτo Microsoft Store συναντάμε πλέον Android συσκευές!

Στo Microsoft Store συναντάμε πλέον Android συσκευές!

Η Microsoft, ο κύριος υπεύθυνος της δημιουργίας των Windows Phone και Windows 10 Mobile, μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο πεδίο των Android, όχι μόνο με τις εφαρμογές που αναπτύσσει σε πλατφόρμες της Google αλλά και με τα τηλέφωνα που θα πωλούνται κατευθείαν σε καταστήματα της παγκοσμίως. Microsoft

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με την Samsung για την πώληση του νέου Galaxy S8 στο Micrοsoft Store, ο κολοσσός φαίνεται να επεκτείνεται στις Android συσκευές για τα καλά.

Στο Micrοsoft Store θα πωλείται πλέον και το Xiaomi Mi 5s Plus για 334 δολάρια. Προσφέρεται επίσης και εγγύηση 2 ετών με το τηλέφωνο της Xiaomi που σημαίνει ότι οτιδήποτε συμβεί μέσα σε 24 μήνες μπορεί να επιδιορθωθεί δωρεάν από την εταιρεία.

Επομένως, με μια βόλτα στο Micrοsoft Store σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε και Android τηλέφωνα πέρα από εκείνα της Microsoft που υπό κανονικές συνθήκες η εταιρεία θα έπρεπε να αποφύγει εφόσον πρόκειται αντίπαλο λειτουργικό σύστημα.

Το Xiaomi Mi 5s Plus έρχεται γεμάτο με εφαρμογές της Micrοsoft όπως Excel, Skype, OneDrive κλπ. καθώς αυτό φαίνεται να αποτελεί την μέθοδο “εισβολής” της σε Android συσκευές.

Να σημειώσουμε ότι η Micrοsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την επέκταση της σε Android τηλέφωνα και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το Xiaomi Mi 5s Plus θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Micrοsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πληροφοριακά, η Xiaomi είναι μια κινέζικη κατασκευαστική εταιρεία οπότε προξενεί μεγάλη εντύπωση που μια αντίπαλη εταιρεία, η Micrοsoft, επιλέγει να συμπεριλάβει στα καταστήματα της μια Android συσκευή η οποία μάλιστα έχει τραβήξει αρκετά την προσοχή του κοινού το τελευταίο διάστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS