ΑρχικήUpdatesTo Facebook λανσάρει το Messenger 2.0 update με AI και Bot υποστήριξη

To Facebook λανσάρει το Messenger 2.0 update με AI και Bot υποστήριξη

Το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα μια πληθώρα νέων χαρακτηριστικών και εργαλείων που θα φτάσουν στην πλατφόρμα Messenger για Android και iOS. Η νέα πλατφόρμα Messenger 2.0 έρχεται με την βοηθό Μ, επεκτάσεις chat και πολλά άλλα.

facebook

Το Facebook έχει προσθέσει επεκτάσεις τρίτων και μια νέα καρτέλα discovery στην εφαρμογή του Messenger σε όλες τις πλατφόρμες, παρέχοντας στους χρήστες πρόσθετες λειτουργίες και περισσότερες δυνατότητες για να τους κρατήσει στο εσωτερικό του app και να μετατρέψει το Messenger σε μια εφαρμογή για την δουλειά επίσης.

Οι νέες αλλαγές που πρόσθεσε το  Facebοok περιλαμβάνουν ένα κατάστημα εφαρμογών για bots, εμφανίζονται στη νέα καρτέλα Discovery. Προτεινόμενα και trending bots, καθώς και μια νέα γραμμή αναζήτησης ενσωματώνεται στην ενότητα Discovery, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν στο Facebook bots και τη χρήση τους.

Μια άλλη αλλαγή είναι οι επεκτάσεις chat, η οποία επιτρέπει στους προγραμματιστές να περιλαμβάνουν τα προγράμματα τους μέσα στα Messenger chats. Τα Spotify και OpenTable είναι δύο από τις υπηρεσίες που θα πρέπει να περιλαμβάνονται, επιτρέποντας στους χρήστες να μοιράζονται τα τραγούδια και τους reserve πίνακες, χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από την εφαρμογή Messenger. Το Apple Music θα λάβει επίσης μια επέκταση της εφαρμογής Messenger Faceboοk.

Το Facebοok εισήγαγε πρόσφατα την εικονική βοηθό AI την Μ και λεπτομερή χαρακτηριστικά και εργαλεία που θα επιτρέπουν στους χρήστες να πάρουν διάφορες προτάσεις και δράσεις με βάση τις ανάγκες τους. Τώρα το Facebook εισήγαγε σωστά προτάσεις για Μ, συμπεριλαμβανομένης της παραγγελίας τροφίμων ή την πρόσβαση στην υπηρεσία πληρωμών. Επιπλέον, η βοηθός Μ θα αναγνωρίσει διάφορες εργασίες και να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για συναυλίες και αθλητικά παιχνίδια σε ορισμένες περιοχές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS