ΑρχικήinetΤο Google Earth σας ταξιδεύει, δείτε πως...

Το Google Earth σας ταξιδεύει, δείτε πως…

Η Google υποσχέθηκε μια μεγάλη ενημέρωση για το Google Earth και η απ’ ότι φαίνεται την τήρησε. Η νέα δυνατότητα ονομάζεται  “Voyager”  και επιτρέπει στους χρήστες την πρόσβαση σε δεκάδες ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Google Earth

Καθένα από τα ταξίδια είναι επικεντρωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Παραδείγματος χάρη, το “Museums Around the World” θα μεταφέρει τον χρήστη σε ένα Street View ταξίδι σε 28 μουσεία ανά τον κόσμο από την Μαδρίτη μέχρι την Νέα Υόρκη. Μπορείτε επίσης να δείτε τον κρυφό κόσμο των Εθνικών Δρυμών, να επιλέξετε τα αγαπημένα σας στέκια στο  Hemingway, να ακολουθήσετε τα βήματα του Charles Dicken καθώς και να επισκεφθείτε τριάντα ιστορικά μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομίας της UNESCO.

Καθεμία τοποθεσία περιλαμβάνει και το κατάλληλο κείμενο περιγραφής, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη σας. Η περιγραφή μπορεί να αποδίδεται και μέσω κάποιου βίντεο στο YouTube και όχι απαραίτητα μόνο μέσω κειμένου. Για παράδειγμα, το ταξίδι “Beautiful Birds of Paradise” περιλαμβάνει αποσπάσματα από το “Planet Earth”.

Το Google Earth θα παρέχει επίσης ορισμένα δρομολόγια για τα καλύτερα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε παγκοσμίως όπως το Λονδίνο, το Τόκιο και το Μεξικό.

Το περίφημο “I’m Feeling Lucky” κάνει επίσης ένα άλμα σε όλη τη Γη. Πατώντας πάνω της θα μεταφερθείτε τυχαία σε μια τοποθεσία η οποία θα περιέχει και Wikipedia περιγραφή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι το Google Earth πλέον δεν απαιτεί download. Μπορείτε πολύ εύκολα να μεταβείτε σε αυτό από οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω του Google Chrome. Σαφώς σιγά σιγά θα προστίθενται και άλλα προγράμματα πλοήγησης που θα υποστηρίζουν το Google Earth. Η αλλαγή αυτή σίγουρα θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες στην εφαρμογή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS