ΑρχικήinetΕπίσημη ανακοίνωση σήμερα του Xiaomi Mi 6!

Επίσημη ανακοίνωση σήμερα του Xiaomi Mi 6!

Όπως το περιμέναμε, η Xiaomi ανακοίνωσε την νέα ναυαρχίδα της, το Mi 6, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πεκίνο. Η συσκευή έρχεται με σχεδόν όλες τις προδιαγραφές και τα σχεδιαστικά στοιχεία που τόσο καιρό οι διάφορες πηγές ανέφεραν.Mi 6

Το Mi 6 της Xiaomi είναι το πρώτο smartphone από κινέζικη κατασκευαστική που θα τρέχει στην τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, το 10nm Snapdragon με οκταπύρηνες CPU και μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 2.45GHz. Το chipset θα λειτουργεί συνδυαστικά με  την μονάδα επεξεργασίας γραφικών Adreno 540, το οποίο είναι 25% πιο γρήγορο απ’ ότι το Adreno 530 που εγκαινιάστηκε το περασμένο έτος.

Ο σχεδιασμός της νέας ναυαρχίδας φέρνει βελτιώσεις συγκριτικά με τον προκάτοχο του. Διαθέτει μεταλλικό σκελετό κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και 3D γυαλί στην πρόσοψη με αντίσταση στο νερό. Κάτω από την Full HD 5.15 ιντσών οθόνη, το Mi 6 διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της Qualcomm. Στο πίσω μέρος συναντάμε μια διπλή κάμερα με οπτικό ζουμ που βοηθάει στη λήψη ακριβούς πλάνων ακόμα και σε μεγάλη απόσταση. Διαθέτει επίσης ευρυγώνιο φακό 12MP με τεσσάρων αξόνων OIS σταθεροποίηση καθώς και 12MP τηλεφακό. Η δευτερεύουσα κάμερα είναι 8MP με κατακόρυφο προσανατολισμό και ενισχυμένο βάθος πεδίου.

Το Xiaomi Mi 6 έρχεται με διπλά ηχεία για προηγμένο στερεοφωνικό εφέ τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος. Η χωρητικότητα της μπαταρίας στο νέο smartphone είναι 3,350mAh, μεγαλύτερη από εκείνης των Galaxy S8, iPhone 7 και Huawei P10.

Η νέα ναυαρχίδα διατίθεται σε ασημί, μαύρο και μπλε. Το μοντέλο με τα 64GB χώρο αποθήκευσης θα κοστίζει 360 δολάρια ενώ εκείνη με τα 128GB θα κοστίζει 420 δολάρια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS