ΑρχικήUpdatesChrome 58: νέα χαρακτηριστικά και 29 διορθώσεις ασφαλείας

Chrome 58: νέα χαρακτηριστικά και 29 διορθώσεις ασφαλείας

Η Google κυκλοφόρησε επίσημα το Chrome 58 για Windows, Mac και Linux. Μεταξύ των προσθηκών συμπεριλαμβάνεται η υποστήριξη για το πρότυπο IndexedDB 2.0 αλλά και βελτιώσεις στην πλοήγηση iframe.

Μπορείτε να ενημερώσετε στην τελευταία έκδοση τώρα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σιωπηλό πρόγραμμα ενημέρωσης του προγράμματος περιήγησης ή κατεβάζοντας την εφαρμογή άμεσα από τη γνωστή διεύθυνση google.com/chrome.Chrome 58

O Google Chrome είναι αναμφισβήτητα κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα περιήγησης: Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες, είναι μια μεγάλη πλατφόρμα που με τις τακτικές προσθήκες και αλλαγές της εφαρμογής εξασφαλίζει πάντα στους χρήστες της την τελευταία τεχνολογία.

Όπως προαναφέραμε ο Chrome 58 υποστηρίζει το πρότυπο IndexedDB 2.0, το οποίο διευκολύνει την εργασία με μεγάλα σύνολα δεδομένων στο πρόγραμμα περιήγησης. Η έκδοση 2.0 διαθέτει νέα διαχείριση για schema, μεθόδους μαζικών ενεργειών και τυποποιημένο διαχειρισμό βλαβών.

Το Chrome υποστηρίζει επίσης το νέο iframe sandbox keyword, επιτρέποντας την ενεργοποίηση πλοήγησης ανά χρήστη.

Αυτό το “sandboxed” iframe keyword δίνει δυνατότητα πλοήγησης ανώτατου επιπέδου όταν ενεργοποιείται από τον χρήστη, και εμποδίζει κάθε αυτόματη ανακατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο, ο Chrome μπορεί να καταπολεμήσει περιεχόμενο τρίτων που ανακατευθύνει αυτόματα τη σελίδα, ενώ επιτρέπει στους προγραμματιστές να τοποθετούν περιεχόμενο τρίτων σε sandboxed iframes.

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Chrome 58 έρχεται με 29 διορθώσεις ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα έκδοση από το παρακάτω link:

https://chromereleases.googleblog.com/2017/04/stable-channel-update-for-desktop.html

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS