ΑρχικήReviewsΑυτό το Windows 10 Tablet έρχεται με Stylus και θήκη και κοστίζει...

Αυτό το Windows 10 Tablet έρχεται με Stylus και θήκη και κοστίζει $149

Αν ψάχνετε για ένα Windows 10 tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα stylus, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία στο Microsoft Surface, ο γίγαντας λογισμικού με βάση το Redmond έχει μια αρκετά καλή προσφορά στο κατάστημά του αυτές τις μέρες.

windows

Το NuVision Solo 10 Draw κοστίζει $ 149, αρκετά κάτω από την αρχική τιμή των $ 249, και έρχεται επίσης με ένα stylus και μια θήκη. Η συσκευή διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, δηλαδή μπλε, ροζ και γκρι και διαθέτει οθόνη αφής Full HD 10,1 ιντσών, η οποία εκτελεί την πλήρη έκδοση των (προφανώς αναβαθμισμένη στην ενημερωμένη έκδοση στο Creators Update).

Η απόδοση δεν είναι η καλύτερη προφανώς και δεν μπορείτε να συγκρίνετε αυτή τη συσκευή με το Microsoft Surface, αλλά το Intel Atom x5-Z8300 θα πρέπει να είναι αρκετά καλό για να σας επιτρέψει να δουλέψετε με το stylus, να κρατάτε σημειώσεις και πράγματα χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχετε 2GB μνήμη και 32GB αποθήκευση, με την μπαταρία να παρέχει έως και 6 ώρες αυτονομίας.

Το  tablet NuVision είναι εξαιρετικά εύκολο στην μεταφορά, καθώς ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια και επίσης διαθέτει θύρα  micro HDMI, σε περίπτωση που θέλετε να το συνδέσετε σε μια μεγαλύτερη οθόνη.

Είναι αυτονόητο ότι η έκπτωση είναι διαθέσιμη όσο διαρκούν τα αποθέματα, οπότε αν θέλετε να πάρετε ένα σε αυτή την ειδική τιμή, θα πρέπει να βιαστείτε για να το παραγγείλετε από το Microsoft Store, όσο είναι ακόμα διαθέσιμο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS