ΑρχικήinetΣύντομα το Instagram θα λειτουργεί και offline

Σύντομα το Instagram θα λειτουργεί και offline

Το Facebook εργάζεται πάνω σε έναν νέο τρόπο, με τον οποίο το Instagram θα λειτουργεί και εκτός σύνδεσης στο Android.

Instagram

Σε μια συνάντηση στο συνέδριο F8 του Facebook για την ανάπτυξη, με τίτλο “Building Experiences Offline for Instagram”, ένας μηχανικός λογισμικού περιέγραψε τη νέα λειτουργία offline για Android.

Το 80% των χρηστών του Instagram είναι εκτός των ΗΠΑ – πολλοί από αυτούς βρίσκονται στις αναπτυσσόμενες αγορές όπου το διαδίκτυο μπορεί να είναι πιο αργό.

“Για ανθρώπους σε περιοχές με χαμηλό εύρος ζώνης, έχουμε αρχίσει να δοκιμάζουμε εμπειρίες εκτός σύνδεσης που διατηρούν την εμπειρία του Instagram σε καλό επίπεδο και επιτρέπουν στους ανθρώπους να ασχολούνται με το περιεχόμενο, ακόμη και αν δεν έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο”, ανέφερε η εταιρεία στην περιγραφή της υπηρεσίας.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το χαρακτηριστικό, αλλά ορισμένα κομμάτια του έχουν ήδη αναπτυχθεί σε διάφορες περιοχές. Ένα από αυτά είναι το χαρακτηριστικό “like”. Αντί να σας εμποδίζει να κάνετε like στις αναρτήσεις όταν είστε εκτός σύνδεσης, η εφαρμογή ενημερώνει τώρα τα like σας όταν συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο.

Το Instagram είναι προς το παρόν εξαιρετικά εξαρτημένο από το δίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε χωρίς να συνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Οι λειτουργίες εκτός σύνδεσης περιλαμβάνουν: πολύ περισσότερο αποθηκευμένο περιεχόμενο, τη δυνατότητα να κάνετε like και να σχολιάζετε εκτός σύνδεσης, να επισκέπτεστε τα προφίλ, να κάνετε unfollow, ενώ περιλαμβάνει και υποστήριξη για τις καρτέλες εξερεύνησης, δραστηριότητας και προφίλ.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται για Android, ενώ το iOS ενδέχεται να ακολουθήσει. Η λειτουργία εκτός σύνδεσης θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλη ώθηση για το χρόνο που αφιερώνεται στην εφαρμογή του Instagram, ειδικά για χρήστες σε αναπτυσσόμενες αγορές με περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS