ΑρχικήReviewsChuwi SurfBook: Έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Book!

Chuwi SurfBook: Έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Book!

Η Chuwi είναι μια από τις εταιρείες που προσπαθούν να προσφέρουν προσιτές εναλλακτικές επιλογές για την σύνθεση υπολογιστών με τα χαρακτηριστικά των Microsoft Surface αλλά σε χαμηλότερο κόστος. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εργάζεται πάνω σε έναν νέο φορητό υπολογιστή, το SurfBook. SurfBook

Όπως όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε, το SurfBook έρχεται να ανταγωνιστεί το Surface Book της Microsoft, αν και θα λέγαμε ότι μοιάζει περισσότερο με μια εναλλακτική λύση του Surface Pro 4, δεδομένου ότι διαθέτει ένα ενσωματωμένο kickstand.

Το νέο SurfBοok διαθέτει οθόνη 12,3 ιντσών με ανάλυση 2736×1824 pixel αλλά φήμες υποστηρίζουν ότι μια έκδοση 10,5 ιντσών είναι επίσης υπό κατασκευή.

Αναφορικά με το hardware, το Chuwi SurfBook δεν είναι ότι πιο ισχυρό κυκλοφορεί στην αγορά καθώς τροφοδοτείται από έναν αρκετά αργό επεξεργαστή Intel Apollo Lake N3450. Ο επεξεργαστής αν και δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ένα φορητό υπολογιστή με Windows 10 και ούτε συγκρίνεται με τους Intel Core i5 ή i7 που χρησιμοποιούνται στο Surface Book της Microsoft, είναι αρκετά ισχυρός για να ανταπεξέλθει στις καθημερινές συνθήκες εργασίας όπως περιήγηση στο διαδίκτυο ή προβολή ταινιών.

Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με μνήμη RAM 6GB ενώ η συσκευή διαθέτει από μόνη της 128GB χώρο αποθήκευσης. Η υποστήριξη Stylus το φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην σειρά Surface, ενώ η μπαταρία 10.000 mAh παρέχει περίπου 6 ώρες ζωής. Φυσικά, η συσκευή θα τρέχει στην πλήρη έκδοση των Windows 10.

Το SurfBοok έρχεται με ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο όπως ακριβώς και το Surface και χάρη στο ενσωματωμένο στήριγμα μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί από tablet σε φορητό υπολογιστή.

Το SurfBοok υποστηρίζεται ότι θα πωλείται στην τιμή των 250 με 300 δολαρίων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS