ΑρχικήinetNokia 3310 Την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη

Nokia 3310 Την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη

Η HMD Global ανακοίνωσε ότι τα νέα της Nokia θα φτάσουν στα ράφια κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Πραγματικά, όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις συσκευές θα διατεθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη. Το σύγχρονο Nokia 3310 θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 28 Απριλίου στη Γερμανία και την Αυστρία.

Η σύγχρονη εκδοχή του Nokia 3310 είναι ήδη εισηγμένη από πολλούς λιανοπωλητές στην Αυστρία με τιμή €59 και θα ξεκινήσει να πωλείται την επόμενη Παρασκευή 28 Απριλίου. Ορισμένοι έμποροι λιανικής προσφέρουν το τηλέφωνο στην ελαφρώς χαμηλότερη τιμή των €53.Nokia 3310

Ωστόσο, η τιμή είναι ακόμα υψηλότερη από τη συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης της HMD Global που ανακοίνωσε ότι σύγχρονη έκδοση του Nokia 3310 θα πωλείται για €49. Στη Γερμανία, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για €58 και πολλοί λιανοπωλητές θα έχουν έτοιμο το τηλέφωνο μέχρι τις 28 Απριλίου.

Προς το παρόν όμως διατίθεται μόνο το μοντέλο των 2G. Οι διαφορετικοί φορολογικοί συντελεστές στις ευρωπαϊκές χώρες δε, θα μπορούσαν να εξηγήσουν την υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με την συνιστώμενη τιμή της HMD Global.

Το νέο Nokia 3310 δεν θα κοστίσει περισσότερο από 60 ευρώ και θα κυκλοφορήσει φτάσει στις 28 Απριλίου σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Η HMD Global δήλωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τα νέα Nokia 3, 5, 6 και 3310 σε 120 αγορές σε όλο τον κόσμο, οπότε η ημερομηνία 28 Απριλίου μπορεί να είναι η καταλυτική. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και κάποια καθυστέρηση λίγων ημερών ανάλογα με την αγορά.

Το σύγχρονο Nokia 3310 έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο MWC, με τον ελαφρώς αλλαγμένο σχεδιασμό του και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που καθιστά την συσκευή κατάλληλη για ένα δεύτερο τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο είναι ελαφρώς ελαφρύτερο και λεπτότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του και διαθέτει μια οθόνη QVGA 2,4 ιντσών με εσωτερική μνήμη στα 16MB. Διαθέτει επίσης 2MP κάμερα με φλας LED και μπαταρία στα 1200mAh.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS