ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν φωτογραφίες του επετειακού iPhone 8?

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του επετειακού iPhone 8?

Το επετειακό iPhone 8 της Apple αναμένεται να λανσαριστεί αυτό το φθινόπωρο και θεωρώντας ότι είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα smartphones του τρέχοντος έτους, δεν είναι περίεργο ότι κυκλοφορούν διαρροές σε καθημερινή βάση. Οι τελευταίες αποκαλύπτουν υποτιθέμενες εικόνες ενός πρωτότυπου iPhone 8.

iphone

Οι εικόνες απεικονίζουν μια εικονική μονάδα του iPhone 8. Ο Benjamin Geskin λέει ότι η Foxconn επιβεβαίωσε τη συσκευή ως μοντέλο CNC ανάλυσης του πως θα μοιάζει το  iPhοne 8.

Ωστόσο, λάβατε υπόψιν τις φωτογραφίες με κάθε επιφύλαξη, καθώς έχουμε δει μερικές αναφορές που αποκαλύπτουν ότι η Apple θα μπορούσε να τοποθετήσει το Touch ID στο πίσω μέρος του iPhοne 8, ενώ οι ψεύτικες εικόνες υποδηλώνουν ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι σύμφωνα με αυτά που είχαν διαρρεύσει σε προηγούμενες φήμες, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Το μπροστινό πάνελ έρχεται με σχεδόν κανένα bezel, καλύπτοντας πλήρως την οθόνη OLED. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ψεύτικη μονάδα δεν διαθέτει λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος, ενώ η τελική λιανική έκδοση θα έχει σίγουρα το εμπορικό σήμα της Apple.

Η μονάδα αποκαλύπτει επίσης ένα σχέδιο με ελαφρές καμπύλες στις άκρες, πολύ χαρακτηριστικές στις οθόνες 2.5D και μια άκρη αλουμινίου, όπως φημολογείται. Το τηλέφωνο φαίνεται επίσης να διαθέτει μια θύρα Lightning και ο Geskin αποκαλύπτει ότι θα έχει 4mm bezels, μαζί με μια διπλή ρύθμιση μπροστινής κάμερας. Όσον αφορά το πάχος και το μέγεθος του smartphone, λέγεται ότι θα είναι το ίδιο με το iPhοne 7.

Πρόσφατες διαρροές εικόνων της μητρικής πλακέτας iPhοne 8 και της εσωτερικής δομής δείχνουν ότι θα διαθέτει επεξεργαστή A11, μονάδα WiFi και τεχνολογία True Tone στο νέο τηλέφωνο. Υποδεικνύουν επίσης έναν τρισδιάστατο αισθητήρα στο μπροστινό μέρος, δίπλα στον αισθητήρα στο μπροστινό μέρος, δίπλα στον αισθητήρα υπερύθρων και στα ηχεία στο κάτω μέρος. Μια «περιοχή λειτουργίας» με εικονικά χωρητικά κουμπιά που μπορεί επίσης να διακριθεί από τα σχήματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS