ΑρχικήinetΤο ισχυρό mini PC της Gigabyte είναι εδώ!

Το ισχυρό mini PC της Gigabyte είναι εδώ!

Αν ψάχνετε έναν mini υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς, η Gigabyte επιστρέφει με νέα συσκευή που διαθέτει καινούριο hardware και τεχνολογίες που δύσκολα πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν να χωρέσουν σε μια τόσο μικρή δημιουργία.Gigabyte

Το λεγόμενο BRIX GB-EKi3A-7100 είναι αρχικά ένας μικρός υπολογιστής που χρησιμοποιεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πλαίσιο το οποίο συμβάλλει στην ψύξη του. Ουσιαστικά, η θήκη του λειτουργεί ως ψυκτήρας οπότε μιλάμε για ένα παθητικό σύστημα ψύξης που δημιουργεί μια εντελώς σιωπηρή συσκευή που μπορεί να μεταφέρετε χωρίς κόπο.

Η συσκευή είναι μόλις 36 mm x 117 mm x 180 mm (1.42 “x 4.61” x 7.09 “) και τροφοδοτείται από ένα  Intel Core i3-7100U επεξεργαστή που μπορεί να φτάσει τα  2.40 GHz και συνδυάζεται με DDR4 RAM 32 GB την οποία πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά.

Το BRIX GB-EKi3A-7100 διαθέτει επίσης τις τυπικές επιλογές συνδεσιμότητας όπως Wi-Fi και μια πληθώρα θυρών όπως υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο, USB 3.1 Type-C και Type-A, HDMI, Mini DisplayPort και υποδοχή Ethernet.

Όσο αφορά την αποθήκευση, ο υπολογιστής τσέπης υποστηρίζει υποδοχή 1 x M.2 (2280_storage) PCIe / SATA ενώ για γραφικά διαθέτει ενσωματωμένη πλακέτα Intel HD Graphics 620.

Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη σε αυτό το σημείο ενώ οι πλήρεις πληροφορίες θα παρέχονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία αν και δεν πρέπει να περιμένουμε το νέο Gigabyte PC να είναι αρκετά ακριβό.

Να σημειώσουμε ότι ένας από τους τρόπους με τον οποίον προσπαθεί η εταιρεία να διατηρήσει την τιμή σε χαμηλά επίπεδα είναι μέσω της έλλειψης αποθηκευτικού χώρου και μνήμης RAM, οπότε λάβετε υπόψη σας ότι πέρα από την ίδια την συσκευή θα πρέπει να αγοράσετε μνήμη για να μπορέσει να λειτουργήσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS