ΑρχικήinetΚάποιοι χρήστες Samsung Galaxy S8 έχουν πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση

Κάποιοι χρήστες Samsung Galaxy S8 έχουν πρόβλημα με την ασύρματη φόρτιση

Από τότε που παρέλαβαν τα νέα τους smartphone Galaxy S8 και Galaxy S8 +, ορισμένοι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για προβλήματα με την συνδεσιμότητα του WiFi και το κοκκινωπό χρώμα στην οθόνη. Η Samsung απάντησε γρήγορα και ανακοίνωσε ότι μια λύση θα φτάσει με την μορφή ενημέρωσης λογισμικού σύντομα.

galaxy

Αλλά φαίνεται ότι ένα νέο πρόβλημα έχει επηρεάσει ορισμένες μονάδες Galaxy S8 και S8 +, εμποδίζοντας τις μονάδες να φορτώσουν ασύρματα. Οι ιδιοκτήτες τέτοιων smartphones έλαβαν μέρος στο φόρουμ κοινότητας της Samsung για να αποκαλύψουν ότι οι συσκευές τους δεν φορτώνουν ασύρματα.

Χρήστες παραπονιούνται ότι δεν είναι σε θέση να φορτίσουν τις συσκευές τους χρησιμοποιώντας το Fast Charging της Samsung. Μερικοί από αυτούς αποκάλυψαν ότι τα παλαιότερα charging pads δεν φαίνονται να λειτουργούν με τα νέα smartphones του Galaxy S8 και S8 +, αν και είναι στο ίδιο πρότυπο Qi και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Άλλοι έχουν αποκαλύψει ότι τα τηλέφωνα τους δεν μαστίζονται από αυτό το θέμα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φορτίσουν τις συσκευές τους με το tab της Samsung. Μια προσωρινή επιδιόρθωση για το ζήτημα απαιτεί την χρήση ενός Adaptive Fast Charger που δεν είναι Samsung με τα παλαιότερα pads, το οποίο θα επιτρέψει στα τηλέφωνα να φορτίζουν με χαμηλότερες ταχύτητες. Άλλοι χρήστες λαμβάνουν απλώς μια ειδοποίηση για το smartphone τους, ενημερώνοντας τους ότι η ασύρματη φόρτιση έχει τεθεί σε παύση.

Ίσως η Samsung να εμποδίζει την ασύρματη γρήγορη φόρτιση σε παλαιότερα pads, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την μπαταρία του Galaxy S8. Αλλά αν συμβαίνει αυτό η Samsung θα πρέπει απλώς να ενημερώσει τους πελάτες για αυτή την δυνατότητα, έτσι ώστε να μην πιστεύουν οι χρήστες ότι οι συσκευές Galaxy S8 and S8+ έχουν κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόβλημα firmware το οποίο μπορεί να καθοριστεί σχετικά εύκολα μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, η Samsung σίγουρα θα αντιμετωπίσει το ζήτημα εγκαίρως και θα ενημερώσει τους πελάτες για το πώς θα χειριστεί το πρόβλημα, ακριβώς όπως συνέβη με την κοκκινωπή απόχρωση στην οθόνη, η οποία θα διορθωθεί σύντομα μέσω μιας ενημέρωσης λογισμικού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS