ΑρχικήUpdatesΤο Google Maps σας θυμίζει που έχετε παρκάρει

Το Google Maps σας θυμίζει που έχετε παρκάρει

Το Google Maps για Android και iOS σας παρέχει μία νέα υπηρεσία η οποία θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε που έχετε παρκάρει το όχημά σας.

Google Maps

Η νέα υπηρεσία της Google Maps δεν έχει φτάσει ακόμα στη Ελλάδα, αλλά αναμένεται ανά πάσα στιγμή, καθώς λειτουργεί ήδη σε αρκετές χώρες. Για τους χρήστες των Android, πατήστε την μπλε κουκίδα και στη συνέχεια πατήστε “Save your Parking” (Αποθηκεύστε την θέση στάθμευσής σας) για να προσθέσετε την τοποθεσία στάθμευσης στο χάρτη. Θα δείτε μια σχετική ετικέτα για τον γρήγορο εντοπισμό τους αυτοκινήτου σας. Όποια στιγμή θελήσετε, πατήστε αυτή την ετικέτα για να ανοίξετε την κάρτα στάθμευσης σας, όπου μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με θέση πάρκινγκ σας. Μπορείτε να προσθέσετε μια σημείωση όπως «επίπεδο 3, θέση 35», να προσθέσετε το χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της χρονοχρέωσης (ή ακόμη και να πάρετε μια υπενθύμιση ειδοποίησης 15 λεπτά πριν λήξει), να αποθηκεύσετε μια εικόνα από την θέση στάθμευσης και να την στείλτε σε φίλους.

Στο iOS, η νέα λειτουργία είναι αρκετά παρόμοια. Πατήστε την μπλε κουκίδα και στη συνέχεια πατήστε «Set as parking location» για να προσθέσετε θέση στάθμευσης σας στο χάρτη. Πατήστε στην ετικέτα στάθμευσης στο χάρτη για να ανοίξει την κάρτα στάθμευσης σας και να κάνετε παρόμοια πράγματα, όπως να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή να δείτε φωτογραφίες από χώρο στάθμευσης σας. Εάν συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας μέσω USB audio ή bluetooth, η θέση στάθμευσης σας θα προστεθεί αυτόματα στο χάρτη μόλις αποσυνδεθείτε και βγείτε από το όχημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS