ΑρχικήUpdatesWindows 10 Creators Update: Κατακτά σχεδόν όλες τις συσκευές!

Windows 10 Creators Update: Κατακτά σχεδόν όλες τις συσκευές!

Η Microsoft δήλωσε πρόσφατα ότι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση του Windows 10 Creators Update γεγονός που υποδηλώνει ότι το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα είναι αρκετά ισχυρό. Βέβαια, η εταιρεία δεν παρέχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ποσοστό των εγκαταστάσεων.Windows 10 Creators Update Windows 10 Creators Update Windows 10 Creators Update

Ευτυχώς για εμάς το AdDuplex μας παρέχει μια πιο προσεκτική ματιά στα στοιχεία αποκαλύπτοντας ότι η έκδοση 1703 λειτουργεί ήδη στο 9,8% των Windows 10 PCs. Αυτό σημαίνει ότι ένας στους δέκα υπολογιστές Windows 10 έχει ήδη λάβει την Creators Update αναβάθμιση. Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία αυτά συλλέχθηκαν μόνο δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία.

Το Anniversary Update παραμένει στη κορυφή με μερίδιο 82,1%  ενώ λίγοι είναι εκείνοι που  εξακολουθούν να τρέχουν την αρχική έκδοση των Windows 10.

H Microsoft ετοιμάζεται να καταργήσει την υποστήριξη για τα Windows 10 RTM τον επόμενο μήνα οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια νεότερη έκδοση, είτε το  Anniversary Update είτε το Creators Update, αν και για να είμαστε ειλικρινής δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος γιατί να μην εγκαταστήσετε το Creators Update εξ αρχής και να λαμβάνετε αυτόματα τις ενημερώσεις ασφαλείας.

To Creators Update εκτελείται σταδιακά στις συσκευές. Οι συσκευές της Micrososft περιλαμβάνονται στην πρώτη φάση με τα στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι το 20% των Surface τρέχουν ήδη σε Creators Update ή κάποια άλλη νεότερη έκδοση.

Η MSI φαίνεται να παρέχει το Creators Update στις συσκευές της και αναπτύσσει πλήρη υποστήριξη και συμβατότητα ενώ οι υπόλοιπες κατασκευαστικές εταιρείες παραμένουν κάτω από το 10%.

Σε αυτό το σημείο, η εγκατάσταση του Creators Update ακολουθεί την προγραμματισμένη σταδιοδρομία αλλά αν κάποιος από εσάς επιθυμεί να το λάβει το συντομότερο δυνατόν μπορεί να το κατεβάσει χειροκίνητα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS