ΑρχικήReviewsΕφαρμογή του Pornhub, επιτρέπει να στέλνετε γυμνές selfie με ασφάλεια!

Εφαρμογή του Pornhub, επιτρέπει να στέλνετε γυμνές selfie με ασφάλεια!

Τώρα μπορείτε να τραβήξετε γυμνές selfie στο τηλέφωνό σας και να τις στείλετε με ασφάλεια στους φίλους ή στο έτερον σας ήμισυ, ενώ εργάζεστε ή βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο χώρο. Θέλετε να μάθετε πώς;

selfie

Χάρη στo Pornhub, μία από τις σημαντικότερες ιστοσελίδες ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο, που ξεκίνησε τη δική του έκδοση μιας εφαρμογής τύπου Snapchat , η οποία θα σας επιτρέψει να στείλετε με ασφάλεια γυμνές φωτογραφίες με τον πιο δημιουργικό τρόπο! Το “Trickpics”, γνωστό και ως “Snapchat for nudes”, είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων, που επιτρέπει στους χρήστες να διακοσμούν τις γυμνές εικόνες τους με μια σειρά γραφικών.

Ακριβώς όπως το Snapchat, το Trickpics επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν διασκεδαστικά φίλτρα στις γυμνές selfie τους. Παραδείγματος χάριν, υπάρχουν φίλτρα όπως τα “Trouser Snake”, “Dick-In-A-Box”, “Dixelated”, “Magnum”, “Solo Hand”, “Big Wig”, “D-Moji”, “Big Blimpin” για άνδρες, “Knock Knockers” και “High Highs” για γυναίκες.

“Οι Selfies έχουν γίνει μια δημοφιλής μορφή αυτοέκφρασης στη σημερινή κοινωνία”, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Pornhub, Corey Price. “Είναι ουσιαστικά η αυτοπροσωπογραφία της ψηφιακής εποχής, αποθανατίζοντας τα άτομα σε όλη τους τη δόξα. Υπάρχει μια ποικιλία από τάσεις που είναι πλέον συνώνυμες με την αυτοεπιβεβαίωση, ειδικά εκείνες που εξυπηρετούν τη ματαιοδοξία μας – για παράδειγμα το duckface, η selfie στο γυμναστήριο, η καθιερωμένη πόζα στο μπάνιο μας, αλλά και η γυμνή selfie. Οι φαν μας λοιπόν, μπορούν τώρα να μοιράζονται σέξι φωτογραφίες τους με ασφάλεια, με ένα διασκεδαστικό τρόπο που προκαλεί τη δημιουργικότητά τους!”

Το Trickpics λειτουργεί ως εξής: Οι χρήστες πρέπει είτε να τραβήξουν μια φωτογραφία τους μέσω της εφαρμογής, είτε να επιλέξουν μία από αυτές που έχουν στο τηλέφωνό τους. Στη συνέχεια, προσαρμόζουν την εικόνα σύμφωνα με το επιθυμητό μέγεθος και εφαρμόζουν τα φίλτρα σε σημεία που θέλουν να καλύψουν. Αποθηκεύουν την εικόνα και μπορούν να τη μοιραστούν με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας της επιλογής τους.

Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες μεταφορτώνονται απευθείας στη βιβλιοθήκη του τηλεφώνου των χρηστών, είναι ασφαλείς και δεν θα μοιραστούν κατά λάθος κάπου αλλού, διαβεβαιώνει το Pornhub.

Το Trickpics είναι διαθέσιμο δωρεάν για λήψη στο Apple App Store για τα iPhhone / iPad και οι χρήστες Android μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή μέσω του Google Play store.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS