ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft βελτιώνει τις Android εφαρμογές

Η Microsoft βελτιώνει τις Android εφαρμογές

Η Microsoft είναι αποφασισμένη να βελτιώσει τις εφαρμογές της για Android και το Arrow Launcher, το μοναδικό launcher της εταιρείας για πλατφόρμες της Google, δέχεται πολύ συχνά βελτιώσεις ως μέρος των σταθερών και beta καναλιών.

Σήμερα είναι η σειρά των τελευταίων να λάβουν μια νέα σειρά από tweaks και απ’ ότι φαίνεται αυτή είναι μια αρκετά σημαντική κυκλοφορία που θα μπορούσε σύντομα να γίνει διαθέσιμη σε όλους.Android

Αρχικά, η έκδοση 3.4 συνοδεύεται από υποστήριξη Android for Work. Το Android for Work αποτελεί την προσπάθεια της Google να φέρει το λειτουργικό σύστημα smartphone στην αγορά των επιχειρήσεων με περισσότερο έλεγχο πάνω σε συγκεκριμένες λειτουργίες προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως αυξημένη ασφάλεια και καλύτερη διαχείριση εφαρμογών.

Οι διαχειριστές πληροφορικής μπορούν πλέον   να αποτρέψουν την εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστε πηγές, να εφαρμόσουν ρυθμίσεις παραμέτρων εφαρμογών και να προστατεύσουν συσκευές με κρυπτογράφηση δίσκων ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν προφίλ που μπορούν να ξεχωρίσουν οικιακές εφαρμογές  από εφαρμογές εργασίας.

Η ενημερωμένη έκδοση εισάγει επίσης υποστήριξη σημείωσης με μια νέα κάρτα που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν σημειώσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται μια ειδική εφαρμογή. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε και φωτογραφίες, προσφέρεται επίσης και υποστήριξη εικόνας.

Η Microsoft έχει επικεντρωθεί επίσης στη λειτουργία αναζήτησης υποστηρίζοντας πλέον και QR αλλά και την επιλογή προστασίας κωδικού πρόσβασης για κρυφές εφαρμογές, γεγονός που καθιστά όλο τον εκκινητή ασφαλέστερο καθώς οι εφαρμογές σας κρύβονται από οποιονδήποτε άλλο χρήστη.

Συναντάμε και μια ακόμα νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε συντομεύσεις εφαρμογών προκειμένου να αποκτήσετε γρηγορότερη πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Να σημειώσουμε ότι όλες αυτές οι λειτουργίες εξακολουθούν να αποτελούν μέρος του beta προγράμματος αλλά αν όλα λειτουργήσουν σωστά και δεν εντοπιστούν σημαντικά σφάλματα, θα προωθηθούν στο σταθερό build το συντομότερο δυνατόν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS