ΑρχικήUpdatesTo Gboard για Android λαμβάνει update!

To Gboard για Android λαμβάνει update!

H  Google ενημερώνει συνεχώς τις ιδιόκτητες εφαρμογές της με διάφορες λειτουργίες και εργαλεία, και το Gboard είναι το τελευταίο που έλαβε κάποια ενημέρωση. Η Google μόλις ανακοίνωσε ότι εισήγαγε νέες γλώσσες και εργαλεία επεξεργασίας κειμένου στην εφαρμογή Gboard για το Android.

gboard

Το Google αποκάλυψε ότι πρόσθεσε 22 Ινδικές γλώσσες στις 120 που είχε . Επίσης πρόσθεσε την υποστήριξη transliteration στην εφαρμογή, μαζί με νέα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου για να διευκολύνει τους χρήστες να διαλέξουν, να αντιγράψουν και να επικολλήσουν κείμενο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Το Transliteration είναι ένα χαρακτηριστικό που βοηθά τους χρήστες να συλλαβίσουν λέξεις φωνητικά, γιατί δεν είναι σίγουροι για το πώς γράφεται μια οποιαδήποτε λέξη.

Το Gbοard επίσης καλωσόρισε νέες επιλογές αλλαγής μεγέθους και επανατοποθέτησης του πληκτρολογίου στην οθόνη, έτσι ώστε να ταιριάζει με το στυλ γραφής και το σχήμα χεριού του κάθε χρήστη. Η εφαρμογή έκανε τώρα το glide typing και τις προτάσεις διαθέσιμες σε περισσότερες από 185 γλώσσες, ενώ βελτιώσεις για την καλύτερη ακρίβεια και προβλέψεις εισήχθησαν επίσης.

Προκειμένου να φέρει τα νέα χαρακτηριστικά στο Gbοard, η Google δήλωσε ότι συνεργάστηκε στενά με ομιλητές από ολόκληρη την Ινδία και συγκέντρωσε δεδομένα για μοντέλα εκμάθησης μηχανικής μάθησης, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι χρήστες να μπορούν να πληκτρολογούν στη μητρική τους γλώσσα.

Το Gboard περιλαμβάνει επίσης συντομεύσεις στο Google Search και Google Translate απευθείας στο πληκτρολόγιο, καθώς μια νέα λειτουργία επεξεργασίας κειμένου με κουμπιά για εύκολο έλεγχο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα λειτουργία, οι χρήστες πρέπει απλά να επιλέξουν το εικονίδιο Text Editing, το οποίο βρίσκεται στο μενού γρήγορων λειτουργιών.

Νέες επιλογές προσαρμογής προστέθηκαν επίσης στο στο Gboard, για να επιτρέψουν στους χρήστες να αλλάξουν το μέγεθος του πληκτρολογίου και να αλλάξουν τη θέση τους στην οθόνη. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο εργαλείο, οι χρήστες πρέπει απλά να πατήσετε το εικονίδιο G και να πατήσετε στο Περισσότερα. Η ενημέρωση στο  Gbοard είναι ήδη διαθέσιμη στο Play Store.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS