ΑρχικήHow ToΜπορείτε να αποκτήσετε ένα διαφανές Samsung Galaxy S8, αν τολμάτε!

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα διαφανές Samsung Galaxy S8, αν τολμάτε!

Όταν πρόκειται για τα gadgets που χρησιμοποιούμε περισσότερο, μερικές φορές η διαφάνεια μπορεί να μην είναι κάτι τόσο απλό – σκεφτείτε μόνο πόσο καιρό μας πήρε, για να μάθουμε τι πήγε στραβά με το Galaxy Note 7. Στην κυριολεξία όμως, το να μετατρέψουμε το περίβλημα του κινητού μας σε διαφανές, μπορεί να μην είναι και πολύ δύσκολο.

διαφανές

Ο YouTuber JerryRigEverything έκανε ακριβώς αυτό. Αποφάσισε να δημιουργήσει ένα διαφανές Galaxy S8, όπως αυτά τα κλασικά Game Boy Colors, που οι gamers αγαπούσαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Αρχικά, αφαίρεσε το πίσω περίβλημα του κινητού, κάτι το οποίο όπως σημείωσε το iFixit στη δική του περιγραφή της συσκευής, είναι μια δύσκολη δουλειά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην προκληθούν ζημιές ή ρωγμές. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ειδικό υλικό που αφαίρεσε το χρώμα και την υφή και έκανε την πίσω όψη του τηλεφώνου να φαίνεται σαν γυαλί.

Μετά από αυτό, απομάκρυνε μερικά από τα εσωτερικά στοιχεία, όπως τον πίνακα ασύρματης φόρτισης και ορισμένα από τα πλαστικά εξαρτήματα των ηχείων, για να είναι πιο ευδιάκριτα μερικά από τα πιο αισθητικά ευχάριστα εξαρτήματα του κινητού. Μόλις εφάρμοσε και μερικές συγκολλητικές ταινίες, για προστασία από τη σκόνη, το λαμπερό  πίσω περίβλημα του νέου S8 ήταν εντελώς διαφανές.

Φαίνεται σίγουρα φοβερό – ωστόσο αφαιρώντας ορισμένα στοιχεία, το κινητό χάνει την ικανότητά του για ασύρματη φόρτιση, δεν είναι πια αδιάβροχο και δεν έχει καμία εγγύηση. Επιπλέον δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να λειτουργεί πραγματικά, μετά από τις μετατροπές που υφίσταται.

Αυτό απέχει πολύ από την πρώτη φορά που ο εν λόγο YouTuber έσπασε ένα ολοκαίνουργιο S8. Στο λογαριασμό του υπάρχουν επίσης μερικά άλλα βίντεο όπου καταστρέφει ένα S8, στα οποία φαίνεται να το κόβει με ένα μαχαίρι, να το καίει και να το λυγίζει. Αυτή τη φορά τουλάχιστον, δεν υπήρξε «κακοποίηση» κινητού!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS