ΑρχικήinetΤο νέο μοντέλο Galaxy C μπορεί να είναι το πρώτο με διπλή-κάμερα

Το νέο μοντέλο Galaxy C μπορεί να είναι το πρώτο με διπλή-κάμερα

Τα Galaxy S8 και S8 + πιστεύεται ότι είναι τα πρώτα smartphones της Samsung που θα διαθέτουν ρύθμιση διπλής κάμερας, αλλά η κορεάτικη εταιρεία άλλαξε την στρατηγική της σε κάποιο σημείο και παρουσίασε μια κάμερα φακού με τα τελευταία flagships.

galaxy

Πιστεύεται ότι η Samsung θα παρουσιάσει τη ρύθμιση της διπλής κάμερας στη δεύτερη συσκευή ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει φέτος, το Galaxy Note 8. Είναι λογικό για ένα πολυαναμενομένο χαρακτηριστικό που δεν ήταν έτοιμο για το Galaxy S8, να φτάσει αργότερα φέτος για το Note 8.

Τα πρωτότυπα σχέδια ενός  Galaxy S8 + με αισθητήρες διπλού φακού στο πίσω μέρος διέρρευσαν πριν από λίγες εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι η  Samsung έκανε τη μετάβαση στη ρύθμιση ενός φακού κατά τα τελευταία στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης.

Ωστόσο, οι φήμες λένε τώρα ότι το Galaxy Note 8 δεν θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung που θα διαθέτει εγκατάσταση με δύο κάμερες, αλλά ένα μοντέλο της σειράς Galaxy C. Το post συνοδεύεται από ένα σκίτσο που ειλικρινά μειώνει την αξιοπιστία της φήμης. Το σκίτσο φαίνεται να έχει σχεδιαστεί με το χέρι και μάλλον μοιάζει με μια συσκευή  Xiaomi Mi 5s ή Mate 9, παρά με ένα smartphone Samsung Galaxy C.

Αλλά το γεγονός ότι το  Galaxy C9 Pro κυκλοφόρησε πέρυσι έχοντας μνήμη RAM 6GB δίνει κάποια βαρύτητα σε αυτή την δυνατότητα. Όταν πρόκειται για την εισαγωγή νέων δυνατοτήτων, η Samsung εξοπλίζει μερικές φορές τα μεσαίας κατηγορίας smartphone με τα νέα εξαρτήματα και τα απελευθερώνει μόνο σε ορισμένες χώρες προκειμένου να ελέγξει την αντίδραση της αγοράς. Το ίδιο συνέβη και με τον αισθητήρα ίριδας, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Galaxy Tab Iris που είναι διαθέσιμο μόνο στην Κορέα. Αργότερα η τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας έφτασε στο Galaxy Note 7.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα smartphones της Galaxy C σίγουρα θα εμφανιστούν σύντομα, ελπίζοντας να ρίξουμε φως στο θέμα της εγκατάστασης διπλής κάμερας. Τα περσινά smartphones Galaxy C κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο και η Samsung θα μπορούσε να ακολουθήσει το ίδιο χρονοδιάγραμμα και να ανακοινώσει τους διαδόχους της τον επόμενο μήνα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS