ΑρχικήinetΤα reactions στα Comments στα Facebook posts είναι τώρα διαθέσιμα

Τα reactions στα Comments στα Facebook posts είναι τώρα διαθέσιμα

Το Facebook ανακοίνωσε επίσημα τα reactions και τa mentions στην εφαρμογή του Messenger στα τέλη Μαρτίου. Η ενημέρωση έφερε ένα νέο εικονίδιο δίπλα σε κάθε απάντηση στο Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες να πατήσουν απλά το εικονίδιο και να επιλέξουν μία από τις διαθέσιμες αντιδράσεις.

facebook

Tο Facebοok επέκτεινε τα reactions στα comments στα posts, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν απλά Like στα σχόλια ή να επιλέγουν ένα από τα διαθέσιμα reactions. Το Facebοok προσφέρει στους χρήστες πολλαπλά emojis για να αντιδράσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα που δημιουργούνται από την ανάρτηση.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από το like, love, haha, wow, στεναχωρημένα και θυμωμένα emojis. Ο εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στην Adweek ότι «έχουμε ακούσει από τους ανθρώπους ότι θα ήθελαν περισσότερους τρόπους να δείξουν την αντίδρασή τους στις συνομιλίες στο Facebοok, οπότε δίνουμε τη δυνατότητα της αντίδρασης στα σχόλια».

Δυστυχώς, το Facebook δεν θα διαθέτει animation αφού επιλέξει ένα Reaction σε ένα σχόλιο όπως συμβαίνει στο Messenger. Τα νέα reactions στα comments φαίνεται να είναι διαθέσιμα στην desktop εκδοχή του Facebοok, καθώς και στην εφαρμογή για κινητά Android και iOS.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα reactions είναι ίδια με εκείνα που οι χρήστες βρίσκουν στα Facebook posts, αλλά διαφορετικά από αυτά που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Messenger. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebοok επιτρέπει στους χρήστες να αντιδρούν στις απαντήσεις με επτά emojis, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον που εκφράζει αντιπάθεια. Αυτό το συγκεκριμένο emoji δεν είναι διαθέσιμο μεταξύ των αντιδράσεων για σχόλια στο Facebοok.

Το Facebοok εισήγαγε για πρώτη φορά reactions σε δημοσιεύσεις τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους και από τότε όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξέφρασαν τα συναισθήματά τους χρησιμοποιώντας τις επιλογές που παρέχονται από το κοινωνικό δίκτυο.

Το Facebοok ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τα reactions περισσότερο από 300 δισεκατομμύρια φορές το πρώτο έτος του λανσαρίσματος, οπότε είναι φυσικό να επεκταθούν στο τμήμα των comments.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS