ΑρχικήinetΕξαιτίας του Brexit: το Surface Laptop πολύ ακριβό στην Αγγλία

Εξαιτίας του Brexit: το Surface Laptop πολύ ακριβό στην Αγγλία

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια από τις χώρες που λανσαρίστηκε το Surface Laptop και η συσκευή είναι ήδη έτοιμη για προ-παραγγελία, αν και υπάρχει κάτι που δεν πρόκειται να σας αρέσει.

laptop

Η τιμή του Surface Laptοp είναι συγκλονιστική τουλάχιστον, καθώς οι Βρετανοί θα πρέπει να πληρώσουν πολύ περισσότερο από αυτούς των Ηνωμένων Πολιτειών, ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση που θα επιλέξουν.

Κρίνοντας από τις τιμές των ΗΠΑ, όπου το Surface Laptοp ξεκινά από 999 δολάρια, οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να πληρώσουν περίπου  £ 775 για το αρχικό μοντέλο, αλλά αυτό δεν ισχύει καθόλου. Αντίθετα, η Microsoft πωλεί το Surface Laptοp για όχι λιγότερα από  £ 979, τα οποία σύμφωνα με τα τρέχοντα επιτόκια, οι αγοραστές θα πρέπει να πληρώσουν περίπου $ 1260.

Τα πράγματα επιδεινώνονται όταν πρόκειται για την κορυφαία ρύθμιση παραμέτρων με επεξεργαστή Intel Core i7, χώρο αποθήκευσης 512GB και μνήμη RAM 16GB. Η τιμολόγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι £ 2.149, η οποία σε δολάρια σημαίνει 2770 δολαρίων, κάτι περισσότερο από την τιμή των 2.199 δολαρίων που θα χρειαστεί να πληρώσουν οι Αμερικανοί.

Από την άλλη πλευρά, η  Microsoft προσφέρει επίσης κάποιες περικοπές τιμών για φοιτητές, καθηγητές ή προσωπικό σε πανεπιστήμια και κολέγια αλλά όλοι οι άλλοι πρέπει να αγοράσουν το Surface Laptοp στην πλήρη τιμή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα μοντέλα δεν περιλαμβάνουν Surface Pen, αλλά μόνο το πληκτρολόγιο, οπότε θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτό.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS