ΑρχικήReviewsHTC U 11: Άλλο ένα smartphone χωρίς υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

HTC U 11: Άλλο ένα smartphone χωρίς υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

H HTC ανακοίνωσε επίσημα ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της, το HTC U 11, θα φτάσει στις 16 Μαΐου. Ενόψει λοιπόν της επίσημης παρουσίασης διέρρευσαν ακόμα περισσότερα teasers με λεπτομέρειες για το νέο smartphone.HTC U 11

Νέες πληροφορίες θέλουν το HTC U 11 να έρχεται χωρίς την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm αλλά με ένα USB Type-C 3,5 mm.

Αυτό φυσικά δεν είναι το πρώτο smartphone της HTC που καταργεί την υποδοχή ακουστικών. Το HTC Bolt, γνωστό και ως HTC 10 Evo, δεν διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών. Στην κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και το HTC U Ultra το οποίο προσέφερε αντ’ αυτού τα δικά της Usonic earbuds με μια υποδοχή USB Type-C την οποία μάλιστα πολύ πιθανό να συναντήσουμε και στο U11.Όπως καταλαβαίνετε, όσοι από εσάς επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους ακουστικά πρέπει να αγοράσουν και τον αντίστοιχο HTC προσαρμογέα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το HTC U 11 είναι μια ναυαρχίδα με high-end προδιαγραφές, ο προσαρμογέας αποτελεί έναν καλό τρόπο κάλυψης των αναγκών κάθε χρήστη ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την άνετη και βολική λειτουργία του τηλεφώνου.

Η απόφαση να αφαιρεθούν τα 3,5 χιλιοστών ακουστικά στη νέα ναυαρχίδα της HTC θα μπορούσε να πηγάζει από την επιθυμία της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας για δημιουργία ενός λεπτότερου τηλεφώνου. Το ίδιο κίνητρο ώθησε στο παρελθόν τη Motorola να καταργήσει την συγκεκριμένη υποδοχή από τις Moto Z συσκευές της.

Το HTC U 11 θα ανακοινωθεί στις 16 Μαΐου. Μερικά από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι: Snapdragon 835, οθόνη QHD 5,5 ιντσών, μνήμη RAM 4GB ή 6GB και μπαταρία 3.000mAh.

Λίγος καιρός έμεινε λοιπόν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του. Ας κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή…

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS