ΑρχικήinetΗ Google φέρνει τη "Δύναμη" των Jedi στο Android Pay

Η Google φέρνει τη “Δύναμη” των Jedi στο Android Pay

Προς τιμήν της πιο «ιερής» επετείου, της τετάρτης Μαΐου (γνωστή και ως Ημέρα του Star Wars), το Android Pay της Google μεταφέρει τους πελάτες σε έναν άλλο, πολύ μακρινό γαλαξία, κάθε φορά που κάνουν μια αγορά.

Android-Pay

Η εφαρμογή συναλλαγών για κινητά τηλέφωνα της Google, Android Pay, θα παίζει ένα κινούμενο σχέδιο με θέματα από το Star Wars, μετά από κάθε αγορά αυτή την εβδομάδα, καθιστώντας ακόμα πιο δελεαστικό να κάνετε  ορισμένες επιπλέον «διαγαλαξιακές αγορές» μέσω της εφαρμογής στο κινητό σας.

Ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Android, έκανε tweet για να προωθήσει την νέα αυτή ενέργεια χθες το πρωί, μεταμορφώνοντας επτά διαφορετικές εκδόσεις της πράσινης μασκότ του Bugdroid, με θέματα εμπνευσμένα από το Star Wars. Κατευθείαν από το διάστημα λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα των Stormtrooper και Jedi εκδόσεων του μικρού bot!

Έχει επίσης δημιουργηθεί το Darth Android , έτσι υπάρχει κι ένα κομμάτι της σκοτεινής πλευράς στην νέα προώθηση.

Να έχετε το νου και για τους τρεις χαρακτήρες που απομένουν ακόμα να παρουσιαστούν, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Θα μπορούσαν να είναι το BB-8 ή το C-3PO που θα κάνουν μια εμφάνιση, μόνο για τους καλύτερους droids του franchise. Οποιοσδήποτε από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στη ενέργεια του Android, οπότε υπάρχει μόνο ένας που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δούμε: ο Jar Jar Binks!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS