ΑρχικήinetΤώρα δεν θα ντρέπεστε να πάρετε το φαγητό σας στη δουλειά!

Τώρα δεν θα ντρέπεστε να πάρετε το φαγητό σας στη δουλειά!

Η Fittbo, μια εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη, έχει σχεδιάσει αυτό που αποκαλεί το “απόλυτο ταπεράκι για φαγητό” το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σιγουρευτεί ότι πακετάρετε όλα όσα χρειάζεστε, για ένα θρεπτικό μεσημεριανό, μαζί με μερικά ακόμα σνακ.

φαγητό

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον λεπτό σχεδιασμό του, που σας επιτρέπει να το μεταφέρετε με ευκολία, αλλά να έχετε και όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των μαχαιροπίρουνων, σε ένα θερμομονωμένο δίσκο με στεγανό σχεδιασμό.

“Το φαγητό επηρεάζει το πώς αισθανόμαστε, το πώς δείχνουμε, το πόσο υγιείς είμαστε. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να παραμείνουμε σε φόρμα είναι να τρώμε σωστά. Πρέπει λοιπόν να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε υγιεινό φαγητό”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

“Κάναμε πολλά πρότυπα σχεδίασης. Το σχήμα έπρεπε να είναι απλό, εύκολο στη χρήση και να έχει ένα έξυπνο, καθαρό σχέδιο που θα μπορείτε να πάρετε άνετα οπουδήποτε. Κάθε χαρακτηριστικό που σκεφτήκαμε, κατάφερε να ενσωματωθεί στο σχεδιασμό: η μόνωση, τα μαχαιροπίρουνα, η βέλτιστη αναλογία μεταξύ των διαχωριστικών. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πραγματικά περήφανοι για το σχέδιο.”

φαγητόΤο Fittbo κατασκευάστηκε για να είναι το απόλυτο lunchbox:

  • εύχρηστο
  • Εύκολο στον καθαρισμό
  • 100% στεγανό
  • ο δίσκος για τα τρόφιμα είναι ασφαλής στα μικροκύματα
  • σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται σε έναν σύγχρονο τρόπο ζωής
  • Θερμομονωτικό για να διατηρείτε το φαγητό φρέσκο ​​μέσα στην ημέρα
  • διαμερισμένο έτσι ώστε να κάνει την σωστή ποσότητα θρεπτικών ουσιών εξαιρετικά απλή

Μεταβείτε στο Kickstarter για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε μια δωρεά από $ 39. Η κυκλοφορία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS