ΑρχικήinetΈχεις BMW και Windows Phone; Tι πρέπει να γνωρίζεις...

Έχεις BMW και Windows Phone; Tι πρέπει να γνωρίζεις…

H BMW με την σειρά της αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική των περισσότερων προγραμματιστών εφαρμογών για κινητά εγκαταλείποντας τα Windows τηλέφωνα και εστιάζοντας εξ ολοκλήρου σε IOS και Android λογισμικά.   BMW

Η επίσημη εφαρμογή DriveNow δεν υποστηρίζει πλέον Windows phones αλλά παρ’ ολ’ αυτά οι χρήστες μπορούν ακόμα να κάνουν κράτηση οχήματος μέσω του τηλεφώνου. Προφανώς αυτός δεν είναι ο πιο βολικός τρόπος αντιμετώπισης για τους Windows χρήστες αλλά εφόσον η εφαρμογή δεν παρέχεται πλέον, θα πρέπει να προσφέρονται μερικές εναλλακτικές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης της κατάργησης μιας εφαρμογής είναι η μετάβαση στο πρόγραμμα περιήγησης και η τοποθέτηση του στον ιστότοπο της υπηρεσίας αλλά δυστυχώς αυτή τη φορά δεν είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αυτή.

Έτσι λοιπόν έρχεται μία third-party εφαρμογή με την ονομασία Free2Move που προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά, φυσικά με υποστήριξη του DriveNow της BMW αλλά και άλλες υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων όπως το car2go και το eMio.

«Δυστυχώς, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής μας δεν υποστηρίζει Windows Phone. Ωστόσο, μπορείτε  να κάνετε κράτηση του οχήματος σας με δωρεάν κλήση στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών ανοίγοντας μια κάρτα πελάτη.» αναφέρει μια επίσημη δήλωση της εταιρείας.

Προφανώς, οι πελάτες Android και IOS θα συνεχίσουν να παρέχουν υποστήριξη για έναν βασικό λόγο: Είναι η επιλογή των  περισσότερων χρηστών.

Δυστυχώς, η Microsoft παραμένει σιωπηλή για το μέλλον της κινητής της πλατφόρμας παρά τον αυξανόμενο αριθμό προγραμματιστών και χρηστών που αποφασίζουν να μεταφερθούν σε Android και IOS. Να σημειώσουμε βέβαια ότι η εταιρεία επανέλαβε πρόσφατα της δέσμευση της για τα τηλέφωνα αλλά μάλλον πρόκειται περισσότερο για ασαφείς δηλώσεις που δεν παρέχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS