ΑρχικήReviewsSol C Lamp, το φωτιστικό που είναι εξοπλισμένο με την Alexa της...

Sol C Lamp, το φωτιστικό που είναι εξοπλισμένο με την Alexa της Amazon

Η εταιρεία GE Lighting, έχει δημιουργήσει ένα νέο επιτραπέζιο φωτιστικό που ονομάζεται C, το οποίο είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία προσωπικής βοήθειας Alexa της Amazon και προσφέρει τον καλύτερο σύγχρονο φωτισμό LED σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της Alexa.

Alexa-Amazon

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιτραπέζια λάμπα C, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη για αγορά στην τιμή των $ 200.

“Η GE εργάζεται για να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία μέσα από μια σειρά συνδεδεμένων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή στο σπίτι απλούστερη και να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα. Πρώτη προς αυτή την κατεύθυνση είναι μια σύγχρονη επιτραπέζια λάμπα LED, που ενσωματώνει την υπηρεσία φωνητικής βοηθού της Alexa της Amazon, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε το φωτιστικό σας για να παραγγείλετε φαγητό, να ακούσετε τους τελευταίες ειδήσεις, να προθερμάνετε το φούρνο σας ή να δώσετε πλήθος άλλων φωνητικών εντολών”, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

“Η φωνητικά ελεγχόμενη πηγή φωτός, με μικρόφωνα και ηχείο είναι η πρώτη επίσημη χρήση του AVS που έχει ενσωματωθεί σε ένα προϊόν φωτισμού, προσφέροντας τις δεξιότητες που θα βρείτε σε ένα παραδοσιακό προϊόν Echo, χωρίς να χρειάζεται μια αυτόνομη μονάδα Echo, hub ή ένα smartphone. Οι χρήστες πρέπει απλώς να βάλουν στην πρίζα το φωτιστικό C και να συνδεθούν με την Alexa για να απολαύσουν έναν εντελώς νέο κόσμο τεχνολογικής διευκόλυνσης και έξυπνων συσκευών σε όλο το σπίτι.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο καινοτόμο φωτιστικό της GE Lighting, επισκευτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS