ΑρχικήReviewsΗ LG ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του X Power 2 με 4,500mAh...

Η LG ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα του X Power 2 με 4,500mAh μπαταρία

Η LG παρουσίασε επίσημα το smartphone  LG X Power 2 το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και φαίνεται ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να προσφέρει τη συσκευή στους πελάτες της. Η LG μόλις ανακοίνωσε το παγκόσμιο ρολάρισμα του νέου smartphone.

Η LG θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του LG X Power 2 smartphone αυτό το μήνα σε αγορές σε όλο τον κόσμο, αρχίζοντας από την Βόρεια Ευρώπη, την Λατινική Αμερική και ακολουθούμενη από την Ασία, την Ευρώπη, την Λατινική Αμερική και άλλες περιοχές. Η LG δεν αποκάλυψε την τιμή αυτού του νέου smartphone, αλλά δήλωσε ότι είναι άκρως ανταγωνιστική η τιμή του.

Το κύριο σημείο πώλησης του LG X Power 2 είναι σίγουρα η μπαταρία των 4.500mAh, καθώς η συσκευή απευθύνεται σε χρήστες που περνούν σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα στα τηλέφωνά τους, βλέποντας βίντεο, ταινίες ή παίζοντας παιχνίδια. Η μπαταρία μέσα στο τηλέφωνο θα πρέπει να αντέχει τις 26 ώρες χρόνο ομιλίας, 18 ώρες προβολής βίντεο ή 19 ώρες περιήγησης στο Web, σύμφωνα με την LG.

Επιπλέον, το smartphone έρχεται με οθόνη αφής HD 5,5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 pixel, η οποία δεν καταναλώνει τόσο πολύ μπαταρία και θέλει να βεβαιωθεί ότι οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν ισχύ στα τηλέφωνά τους στο τέλος της ημέρας.

Η χωρητικότητα της μπροστινής κάμερας είναι αρκετά μέτρια στα 5MP με ευρυγώνιο φακό, Auto Shot και Gesture Interval Shot από τη LG. Η πίσω κάμερα 13MP διαθέτει λειτουργία  Zero Shutter Lag για γρήγορη συμπίεση εικόνων, καθώς και φλας LED.

Αλλά εσωτερικά στοιχεία περιλαμβάνουν ένα chipset MediaTek MT6750 και είτε 1.5GB ή 2GB μνήμης RAM, ανάλογα με την αγορά. Η εσωτερική αποθήκευση φτάνει τα 16 GB με δυνατότητα προσθήκης έως 256 GB χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD. Το LG X Power 2 προσφέρεται σε μαύρες επιλογές χρώματος Titan, Shiny Titan, Shiny Gold και Shiny Blue.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS