ΑρχικήinetΟι unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και S8+ είναι διαθέσιμες

Οι unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και S8+ είναι διαθέσιμες

Όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, η Samsung ανακοίνωσε τις τελευταίες της ναυαρχίδες στα τέλη Μαρτίου και πολλοί είναι οι Αμερικανοί πελάτες που έχουν ήδη λάβει τις προπαραγγελθέντες μονάδες τους. Τώρα, η εταιρεία ξεκίνησε τις προπαραγγελίες για τις unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και  Galaxy S8+. Galaxy S8

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι unlocked εκδόσεις των νέων ναυαρχίδων είναι διαθέσιμες για προπαραγγελίες στα Best Buy, σε online καταστήματα καθώς και στο Samsung.com. Η Samsung αναφέρει σε πρόσφατο δελτίο τύπου ότι οι unlocked εκδόσεις των Galaxy S8 και Galaxy S8+ είναι συμβατές με τα περισσότερα αμερικανικά και διεθνή δίκτυα.

Αν και οι unlocked εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα από τις 31 Μαΐου, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει από σήμερα. Το unlocked Galaxy S8 με χώρο αποθήκευσης 64GB θα πωλείται στα 724.99 δολάρια ενώ το Galaxy S8+ με 64GB στα 824.99 δολάρια.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε μαύρη απόχρωση ενώ σύμφωνα με αναφορές η Samsung θα προσφέρει και το περίφημο Entertainment Kit μαζί με 6 μήνες δωρεάν συνδρομή στο Netflix για κάθε προπαραγγελία. Το Entertainment Kit αποτελείται από ένα Clear View Standing Cover και μια 64GB  EVO+ microSD card της Samsung. Η προσφορά αυτή στην ουσία βοηθάει τους πελάτες της εταιρείας να εξοικονομήσουν έως και 169,99 δολάρια με την αγορά του νέου τους κινητού.

Σας να μην έφτανε αυτό, ο κολοσσός δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές της να επιστρέψουν το παλιό τους  Samsung smartphone και να κερδίσουν μέχρι και 210 δολάρια με πίστωση από την unlocked έκδοση του Galaxy S8. Να σημειώσουμε ότι η επιστροφή ισχύει για Galaxy S6 και πάνω.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS