ΑρχικήReviewsΤο Sunrise Smart Pillow, σας ξυπνάει τη στιγμή που πρέπει

Το Sunrise Smart Pillow, σας ξυπνάει τη στιγμή που πρέπει

Παίζει βασικό ρόλο στον ύπνο και τώρα θα βοηθάει και στο να ξυπνάμε καλύτερα.

Pillow

Ο λόγος για το μαξιλάρι μας – αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ κρεβατιού που απολαμβάνουμε στο τέλος μιας κουραστικής (ή όχι) ημέρας. Αλλά το Sunrise Smart Pillow δεν είναι ένα απλό μαξιλάρι, καθώς υπόσχεται να “φέρει επανάσταση στα βράδια αλλά και στα πρωινά μας.”

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ξεκούραστο ύπνο και ανώδυνο «φυσικό» ξύπνημα. Όταν έρθει η ώρα να σηκωθείτε από το κρεβάτι, το έξυπνο μαξιλάρι θα προσομοιώσει μια ανατολή! Έτσι, ακόμα κι αν ξυπνάτε πριν από την ανατολή του ήλιου (ή απλά κοιμάστε με τα παντζούρια κλειστά), οι λωρίδες φωτός που βρίσκονται στα πλαϊνά σημεία του μαξιλαριού, θα σας ξυπνήσουν ομαλά, όπως θα έκανε το φυσικό φως της ημέρας. Απλά ρυθμίστε την ώρα που επιθυμείτε να σηκωθείτε και το μαξιλάρι θα κάνει τα υπόλοιπα.

Στην πραγματικότητα, το ξυπνητήρι που επικοινωνεί με το μαξιλάρι Sunrise Pillow, ισχυρίζεται ότι μπορεί να ανιχνεύσει τον κύκλο του ύπνου σας, ξεκινώντας τη διαδικασία αφύπνισης όταν βρίσκεστε στην πιο ελαφριά φάση του κύκλου του ύπνου σας. Αυτό σημαίνει ότι το μαξιλάρι σας θα αρχίσει να μιμείται την ανατολή του ηλίου πρωτού σταματήσει το ξυπνητήρι σας, διασφαλίζοντας ότι τη στιγμή που θα ανοίξετε τα μάτια σας, θα αισθάνεστε ξεκούραστοι.

Επιπλέον δεν θα ακούτε πια το δυνατό και πολλές φορές εκνευριστικό ήχο του ξυπνητηριού, καθώς το Sunrise Pillow θα χρησιμοποιεί ήχους της φύσης ή την αγαπημένη σας μουσική για να σας ξυπνήσει. Το μαξιλάρι έρχεται επιπλέον με μια εφαρμογή, η οποία προορίζεται να παρακολουθεί τις τάσεις και το ιστορικό του ύπνου σας και ίσως να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας.

«Ο τρόπος που ξυπνάμε (με τα συμβατικά ξυπνητήρια) είναι αφύσικος, ακόμη και επιβλαβής και πρέπει να αλλάξει», σημειώνει η ομάδα πίσω από το Sunrise. «Το να ξυπνάς από έναν βαθύ ύπνο όχι μόνο σαμποτάρει την πρωινή σου ενέργεια και τη διάθεσή σου αλλά κυρίως την καθημερινή σου ενεργητικότητα.»

Επί του παρόντος, μπορείτε να προ-παραγγείλετε ένα μαξιλάρι Sunrise για $ 99, με εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τον Αύγουστο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS