ΑρχικήinetΤο Sailor Moon Smartphone της Meitu έρχεται!

Το Sailor Moon Smartphone της Meitu έρχεται!

Οι κατασκευαστές συσκευών smartphone λανσάρουν μερικές φορές ειδικές εκδόσεις συσκευών υψηλής ποιότητας που απευθύνονται σε λάτρεις ενός συγκεκριμένου franchise και παρέχουν μια limited edition ενός συγκεκριμένου μοντέλου, που τελικά θα γίνει συλλεκτική.

smartphone

Το ίδιο ισχύει και με την Limited Edition Sailor της Meitu το Moon Mito M8, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την κινεζική superstar Angelababy. Η Meitu δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιθυμία των χρηστών να λαμβάνουν selfies, η εταιρεία διαθέτει εφαρμογή selfie και εξοπλίζει ορισμένα από τα τηλέφωνά της με μπροστινές κάμερες της Sony.

Το Limited Edition Sailor Moon M8 έρχεται με κάποιες εντυπωσιακές προδιαγραφές, όπως μια 12MP μπροστινή κάμερα Sony IMX362 με AF ανίχνευσης διπλής φάσης και έναν αισθητήρα 21MP Sony IMX230 στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το selfie stick είναι αναδιπλωμένο και επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες σχεδόν οπουδήποτε.

Η ειδική έκδοση Sailor Moon M8 διαθέτει επίσης 4GB μνήμης RAM και οθόνη AMOLED 5,2 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixel. Διαχειρίζεται έναν επεξεργαστή MediaTek MT6797M Helio X20 με GPU Mali-T880 και αντλεί ισχύ από μια μπαταρία 3.000mAh. Το τηλέφωνο διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 64GB και τρέχει το Android Marshmallow με το MeiOS 3.5 στην κορυφή.

Ο σχεδιασμός του βασίζεται στο Pretty Guardian Sailor Moon franchise, αλλά το τηλέφωνο δεν προσφέρεται αποκλειστικά σε ροζ χρώμα. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από άλλες επιλογές χρώματος, όπως το μπλε, το κόκκινο και το λευκό. Μια ειδική έκδοση Hello Kitty προσφέρεται επίσης, μαζί με το Sailor Moon M8. Η έκδοση Hello Kitty έρχεται με πρόσθετο μπόνους υποστήριξη για αναπαραγωγή ήχου 32 bit μέσω του ESS Technology DAC.

Μόνο 10.000 μονάδες της ειδικής έκδοσης θα παρασχεθούν, ενώ η τιμή του τηλεφώνου θα ανέλθει στα $ 405.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS