ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες του πίσω πάνελ του Apple iPhone SE 2017

Διέρρευσαν εικόνες του πίσω πάνελ του Apple iPhone SE 2017

Η Apple είναι γνωστό ότι εργάζεται σε τρία νέα smartphones που θα ανακοινωθούν αργότερα αυτή τη χρονιά, το OLED iPhone 8, το iPhοne 7s και το iPhοne 7s Plus. Λεπτομέρειες για τις τρεις συσκευές εμφανίζονται εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που υποδηλώνει ότι η Apple θα παρουσιάσει μόνο τρία smartphones φέτος.

iphone

Ωστόσο, μια νέα εικόνα από το SlashLeaks φέρεται να αποκαλύπτει το πίσω πάνελ για ένα επερχόμενο iPhοne SE, έκδοση 2017. Η εικόνα δείχνει ένα μαύρο πλαίσιο, μαζί με μια κάμερα στην επάνω αριστερή γωνία.

Η θέση της κάμερας με ένα μόνο φακό και του φλας LED που ακολουθεί δεν φαίνεται να μοιάζει με οποιεσδήποτε φήμες που έχουμε δει από το iPhone 8 ή το επερχόμενο iPhone 7. Το iPhοne 7 του περασμένου έτους είχε ένα φλας LED τοποθετημένο δίπλα στην κάμερα όχι κάτω από αυτήν, γεγονός που θα μας έκανε να σκεφτούμε ότι αυτό το πίσω πάνελ θα μπορούσε πραγματικά να πάει στο πίσω μέρος ενός νέου iPhοne SE.

Το λογότυπο της Apple είναι επίσης ορατό στο πίσω μέρος, μαζί με το παρακάτω μενού iPhοne. Άλλες λεπτομέρειες που μπορούμε να συλλέξουμε από την εικόνα είναι ο κωδικός συσκευής N79 και το γεγονός ότι το smartphone θα κατασκευαστεί από γυαλί Ion-X, το ίδιο υλικό που βρέθηκε στο Apple Watch Sport.

Ακόμα, το μέγεθος του πραγματικού πάνελ είναι δύσκολο να εκτιμηθεί και αυτό το πίσω πλαίσιο θα μπορούσε να είναι πραγματικά για το iPhοne 7s. Οι αναλυτές δήλωσαν ότι η Apple είναι απίθανο να λανσάρει ένα νέο μοντέλο iPhοne SE φέτος, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο του περασμένου έτους ήταν αρκετά δημοφιλές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS