ΑρχικήinetΗ Amazon προσθέτει δωρεάν φωνητικές κλήσεις σε όλες τις συσκευές Echo

Η Amazon προσθέτει δωρεάν φωνητικές κλήσεις σε όλες τις συσκευές Echo

Φαίνεται ότι το μέλλον των κλήσεων hands-free είναι εδώ, αφού η Amazon ανακοίνωσε το νέο Echo Show την Τρίτη, μια έκδοση του δημοφιλούς έξυπνου ηχείου με μια οθόνη αφής που θυμίζει τηλεόραση της δεκαετίας του ’90.

Amazon

Με το Show, η εταιρεία ανακοίνωσε και τις κλήσεις βίντεο για τη συσκευή της, καθώς και δωρεάν φωνητικές κλήσεις και μηνύματα στην πλατφόρμα Alexa σε όλες τις συσκευές Echo, καθώς και την εφαρμογή Alexa, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iOS και Android.

Για να κάνετε μία κλήση, πείτε το απλά στην Alexa – χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία σας επιτρέπει να μοιράζεστε ηχητικά μηνύματα και να τα λαμβάνετε μέσω της συσκευής και της εφαρμογής Alexa. Η Alexa χρησιμοποιεί υπηρεσία VoIP για να κάνει τις κλήσεις.

Στην ουσία πρόκειται για το σταθερό τηλέφωνο του 2017. Τα σταθερά τηλέφωνα έχουν πέσει σε δυσμένεια τα τελευταία χρόνια, αλλά η επιθυμία να μιλάμε με τους δικούς μας ανθρώπους ενώ είμαστε στο σπίτι υπάρχει πάντα. Μια αναβάθμιση στο σταθερό τηλέφωνο μπορεί να ακούγεται ασήμαντη, αλλά είναι σημαντική για γονείς με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.

Το Echo είναι ήδη διαθέσιμο σε αρκετές χώρες και συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς, γεγονός που θα δώσει περισσότερα κίνητρα για τη χρήση των δωρεάν κλήσεων και μηνυμάτων της Alexa. Το κίνητρο για τη χρήση του είναι παρόμοιο με το FaceTime της Apple, το οποίο βρήκε μεγάλη επιτυχία στους χρήστες iOS. Η Amazon έχει ένα πολύ μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά – περίπου το 70%, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του eMarketer, σε σύγκριση με το μερίδιο της Apple στην αγορά των smartphone που είναι 17,8%.

Οι κλήσεις και η ανταλλαγή μηνυμάτων της Amazon θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από λειτουργικά συστήματα τηλεφώνου ή φορητών υπολογιστών, με την Alexa να είναι η ενωτική πλατφόρμα. Η δυνατότητα δωρεάν κλήσεων στο σπίτι σας από οπουδήποτε στον κόσμο, είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που είναι τεχνικά εφικτό σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές και συσκευές, αλλά είναι εξαιρετικά ισχυρό.

Το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει στην εφαρμογή Echo, Dot και Alexa για iOS και Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS