ΑρχικήHow ToInstagram Ηacks | Τips και κρυμμένα κόλπα που πρέπει να γνωρίζεις

Instagram Ηacks | Τips και κρυμμένα κόλπα που πρέπει να γνωρίζεις

Λατρεύεις το Instagram – όπως κι εμείς άλλωστε. Για το λόγο αυτό συγκεντρώσαμε έξι βασικά Instagram hacks που πρέπει να γνωρίζεις, ώστε να αξιοποιήσεις στο έπακρο την εφαρμογή: να κάνεις upload φωτογραφιών μέσω του υπολογιστή σου, να χρησιμοποιείς το Instagram ως πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, να μετατρέπεις τις φωτογραφίες σου σε ΑSCII art και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα κόλπα και μυστικά που θα ανακαλύψεις παρακάτω.

[su_note note_color=”#f6fcf6″ text_color=”rgb(44, 48, 25)” radius=”1″]Ιnstagram Fans, κρατήστε σημειώσεις![/su_note]
[su_heading]1. Ανέβασε φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου[/su_heading]

Ψάχνεις έναν τρόπο για να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram απευθείας από τον υπολογιστή σου; Σου έχουμε τη λύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγκαταστήσεις έναν προσομοιωτή Android, όπως το BlueStacks, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να τρέξεις με μεγάλη ευκολία εφαρμογές και παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί για Αndroid. Εγκατέστησε το BlueStack στο PC σου, κατέβασε το Instagram και ανέβασε εικόνες από το desktop σου. Τόσο απλά.

[su_heading]2. Πόσταρε φωτογραφίες άλλων χρηστών[/su_heading]

Σε αντίθεση με το Facebook και το Twitter, το Instagram δεν σου επιτρέπει να κάνεις share φωτογραφίες από προφίλ τρίτων. Μην απογοητεύεσαι. Το Repost είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για iOS και Android που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό τον σκοπό. Θυμίσου μόνο ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για share φωτογραφιών από ιδιωτικά προφίλ.

Αφού εγκαταστήσεις το Repost, άνοιξε την εφαρμογή του Instagram, επέλεξε τη φωτογραφία που θέλεις να μοιραστείς με τους φίλους σου και κάνε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά πλευρά της εικόνας. Επέλεξε “Copy Share URL”.

Στη συνέχεια άνοιξε το Repost app και η αντεγραμμένη διεύθυνση URL θα εισαχθεί αυτόματα. Επέλεξε την εικόνα για να συνεχίσεις, εξερεύνησε τις επιπλέον επιλογές που σου παρέχει η εφαρμογή, και όταν όλα είναι έτοιμα, πάτησε το κουμπί “Repost”, για να ξεκινήσει η διαδικασία του export, ανοίγοντας την εικόνα/βίντεο στο πρόγραμμα επεξεργασίας του Instagram. Αυτό ήταν! Ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδικασία, πρόσθεσε φίλτρα και ποστάρε την φωτογραφία στο προφίλ σου.

[su_heading]3. Χρησιμοποίησε το Instagram ως πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών[/su_heading]

Το Instagram διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τις φωτογραφίες σου και να συγκεντρώσεις περισσότερους οπαδούς. Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τα φίλτρα του Instagram και στη συνέχεια να μοιραστείς την εικόνα σε κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο, μπορείς να το πράξεις με ευκολία χρησιμοποιώντας ένα απλό hack.

Αρχικά, βεβαιώσου ότι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή “Save Original Photos” στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και στη συνέχεια ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης (Αirplane Mode) στη συσκευή σου. Τώρα θα πρέπει να ακολουθήσεις τη συνήθη μέθοδο διαμοιρασμού φωτογραφιών, προσθέτοντας την εικόνα που θες, επιλέγοντας το επιθυμητό φίλτρο, και προχωρώντας σε ανάρτηση. Δεδομένου ότι η λειτουργία πτήσης είναι ενεργοποιημένη, η μεταφόρτωση θα αποτύχει και θα βρείς την επεξεργασμένη εικόνα αποθηκευμένη στο gallery του κινητού σου. Instagram hacked!

Tip: Μην ξεχάσεις να πατήσεις το “X” μετά την αποτυχημένη μεταφόρτωση για να αποτρέψεις τη μεταφόρτωση της φωτογραφίας αργότερα.

[su_heading]4. Δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα[/su_heading]

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που προστέθηκαν στην εφαρμογή του Instagram προσφάτως είναι η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών φωτογραφιών ταυτόχρονα. Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό ακόμη, ήρθε η ώρα να το πράξεις, κάνοντας share έως και 10 φωτογραφίες ταυτόχρονα.

Πως θα το κάνεις αυτό; Αφού επιλέξεις την πρώτη εικόνα, επέλεξε το εικoνίδιο επιλογής πολλαπλών εικόνων, στην κάτω δεξιά πλευρά της φωτογραφίας. Τώρα μπορείς να επιλέξεις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, να προσθέσεις εφέ και είσαι έτοιμος για πολλαπλό posting. Με μέτρο, μην το παρακάνεις.

[su_heading]5. Αποθήκευσε τις φωτογραφίες του Instagram σε πλήρες μέγεθος στo desktop σου[/su_heading]

Γνωρίζεις πως οι εικόνες που εμφανίζονται στην εφαρμογή του Instagram αλλά και στο website δεν είναι στο αρχικό τους μέγεθος. Επιστρατεύοντας ένα μικρό τέχνασμα, μπορείς να αποκτήσεις τις αρχικές φωτογραφίες (σε full size!). Άνοιξε την επιθυμητή εικόνα στο πρόγραμμα περιήγησής σου. Ρίξτε μια ματιά στη διεύθυνση URL και αφαίρεσε το τμήμα “?taken-by” καθώς και τους χαρακτήρες που ακολουθούν.

Τώρα πρόσθεσε την κατάληξη “/media/?Size=l” στη διεύθυνση URL και πάτησε Enter. Αυτό θα ανοίξει την εικόνα σε πλήρες μέγεθος στους servers του Instagram. Για να την αποθηκεύσεις, κάνε απλά δεξί κλίκ και save 🙂

Η ακόλουθη οnline εφαρμογή http://instadp.com μπορεί επίσης να σου αποκαλύψει την profile picture οποιουδήποτε χρήστη σε πλήρες μέγεθος!

[su_heading]6. Μετέτρεψε τις εικόνες σου σε ASCII art![/su_heading]

Για κάποιο άγνωστο λόγο, το Instagram αποθηκεύει τις εικόνες ως ASCII στους διακομιστές του. Χρησιμοποιώντας ένα απλό Instagram trick μέσω του web browser σου, μπορείς να δείς τις φωτογραφίες σου σε ASCII version. Για να το κάνεις αυτό, άνοιξε μια εικόνα πλήρους μεγέθους, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στο βήμα 5, και πρόσθεσε την κατάληξη “.txt” στη διεύθυνση URL. Voilà!

Αντί για .txt μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και την κατάληξη “.html” λαμβάνοντας ένα χρωματιστό ASCII HTML.

Ξεχάσαμε κάποιο βασικό tip ή must-have εφαρμογή που μπορεί να κάνει την εμπειρία μας στο Instagram ακόμη καλύτερη; Ενημέρωσέ μας επειγόντως στα σχόλια, ώστε να την προσθέσουμε 😉

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS