ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφόρησε το Visual Studio για Mac

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Visual Studio για Mac

H Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Visual Studio για Mac είναι εκτός προεπισκόπησης, οπότε οι Apple χρήστες μπορούν τώρα να κατεβάζουν την νέα έκδοση της κωδικοποιημένης πλατφόρμας που έχει αναπτυχθεί για τα συστήματα τους.Visual Studio για Mac

Το Visual Studio για Mac έρχεται με την Xamarin ενσωμάτωση  που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν macOS και iOS εφαρμογές χωρίς την ανάγκη για λογισμικό εξομοίωσης ή για συστήματα Windows. Πληροφοριακά, ο κολοσσός λογισμικού αγόρασε την  Xamarin και πλέον όλα τα έργα της ενσωματώνονται και γίνονται σταδιακά τμήματα προϊόντων της Microsoft.

Οι προγραμματιστές της Apple λαμβάνουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για μια σειρά υπηρεσιών φιλοξενίας κώδικα όπως GitHub και Visual Studio Team Services της Microsoft ενώ λαμβάνουν επίσης και ενοποίηση με την Azure, υπηρεσία cloud της Microsoft.

Ο κατάλογος των αλλαγών που περιλαμβάνονται στο Visual Studio για Mac είναι τεράστιος και μπορείτε να τον δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε. Πρόκειται για τα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που αν και έχουν βελτιωθεί αρκετά, η Microsoft πιστεύει ότι χρειάζονται περεταίρω αλλαγές.

Η νέα έκδοση του Visual Studio για Mac περιέχει υποστήριξη για τεχνολογίες όπως το Voice Over. Πολλά τμήματα από το user interface όπως τα editor και solution explorer έχουν γίνει προσβάσιμα μέσω τέτοιου είδους τεχνολογιών. Ωστόσο, μιλάμε ακόμα για ένα έργο σε εξέλιξη οπότε να αναμένουμε περισσότερες βελτιώσεις στις επόμενες κυκλοφορίες.

Η Microsoft προσφέρει τρείς διαφορετικές εκδόσεις του Visual Studio για Mac: το Visual Studio Community, το Visual Studio Professionalκαι το Visual Studio Enterprise. Τα ευχάριστα νέα για τους μαθητές είναι ότι το Visual Studio Community προσφέρεται δωρεάν, οπότε μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την κωδικοποίηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS